VriendenvanVVBaarlo aanmeldbanner

Het contributiebedrag ( € 50,-) voor het nieuwe seizoen is afgelopen weekend van jullie bankrekening afgeschreven (m.u.v. de mensen die al betaald hadden). Laat aub even weten als er niks is afgeschreven. Weer een 'Vrienden van VV Baarlo dag' staat er aan te komen. Het eerstvolgende uitje staat namelijk, zoals jullie weten uit Nieuwsbrief 7, gepland op zaterdag 27 oktober a.s.. 

 
Vliegtuigrondleiding
 Op dit moment hebben we 2 afmeldingen voor de hele dag. Wanneer je niet kunt of maar een dagdeel aanwezig kunt zijn, horen wij dat graag. Laat voor vrijdag 14-9-18 even weten als je er niet bij bent via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We moeten namelijk het een en ander doorgegeven m.b.t. de activiteit en het avondeten.
 
Degenen die wel komen- en dat zijn natuurlijk verreweg de meesten -   verwachten we allemaal op zaterdag 27 oktober om 14:30 uur bij vliegtuigfanaat Piet Smedts aan de Napoleonsbaan Zuid 27c.
 
 
Na deze activiteit gaan we richting de kantine van VV Baarlo voor de gezellige "tweede en derde helft" met drankje en hapje.
 
Tot dan!

Bron: Werkgroep Vrienden van VV Baarlo

 

 

 

Naar boven