17/11/2018 | VVV'03 - Baarlo: 1-8 (1-3)

Met slechts 13 man (inclusief gastspelers Jeroen/Batti en Ralph) reisden we naar VVV'03 af.

We hadden veel balbezit en deden er ook leuke dingen mee. Goed combineren was daar een van, scoren de ander. Via een goede verdediging en dito middenveld werd '03 constant op de feiten gedrukt, ze zijn wat ouder en wat trager. En onze voorsten waren ook niet mis met de gastspelers Ralph en Batti een prima setje.

Met de rust was het dan ook al 1-3. Doelpunten van Ralph, 0-1. Een tegentreffer, 1-1. Batti 2-1 en weer Ralph 3-1. Er werd door Fred (onze ouwe rot) in het doel geweldig keeperswerk verricht, daarom maar 1 tegengoal (verdedigende fout) en de rest van de verdediging stond ook zijn mannetje. Er werd met mekaar en voor mekaar gewerkt..

In de 2de helft gingen we verder waar we gebleven waren. We wilden meer, als het even kon dubbele cijfers, want vandaag zat het erin. Ralph scoort nog een intikkertje, 1-4. Edwin zet Batti nog een vrij voor het doel, 1-5. Weer ff later een solo van Batti in de 16 met als resultaat de 1-6. Dan nog een goede voorzet van Edwin op alweer Ralph, die met het hoofd scoorde, 1-7.

Met een scala aan kansen om echt wel tot meer dan 10 treffers te komen wordt echter niet veel gedaan en bleef de teller op 8 steken na het afstandsschot van Wout, 1-8. Zeker een mooie en welverdiende overwinning. Degene die er als supporter bij waren hebben genoten.

Gr. Léon.

Aansluitend na de wedstrijd werd nog even gezellig met de tegenstander nageborreld en wisten we alle prijzen van de tombola te winnen (JanH bedankt). Bij terugkomst in Baarlo werd in de Meeren met een gezellige groepje, tot in de late uurtjes de winterstop ingeluid.

Voor ons is nu de winterstop aangebroken, de schoenen mogen in het vet. Rond de Vastenaovend beginnen we weer, hopelijk kunnen we dan het goede spel na de winter weer hervatten.

 

Naar boven