20/03/2016 | Baarlo Vr2 - Reuver Vr1 : 1- 1 (1-0)

Baarlo vrouwen 2 heeft door heel hard werken een puntje weten te pakken tegen de nummer 3 Reuver.

Door de vele afwezigen ivm blessures en venloop moesten we vandaag weer een beroep doen op de meisjes B en Suzanne (keepster) om ons uit te helpen!

 

In de eerste paar minuten van de wedstrijd ging Reuver vol in de aanval, wat resulteerde in een paar kansen! Gelukkig wist Suzanne het doel schoon te houden. Zelf kwamen we steeds beter in wedstrijd, duels werden gewonnen en maakten we Reuver het voetballen lastig. Toch kreeg Reuver na wat slordig verdedigen een grote kans voor open goal, maar Suzanne wist deze bal via een goede reflex te keren!

Via een mooie rush van Yessica aan de rechterzijde, gaf ze een mooie voorzet op Isa. De deze bal netjes binnen wist te tikken. En zo stond het misschien een beetje tegen de verhouding in 1-0 voor Baarlo.
Met deze stand gingen we ook de rust in.

We wisten dat de tweede helft zwaar ging worden en dat Reuver waarschijnlijk flink druk ging zetten. Dit was ook het geval, al wisten ze weinig echt uitgespeelde kansen te creeeren. Na 10 minuten wist Reuver echter toch de gelijkmaker te scoren! Daarna hebben we een half uur lang met man en macht verdedigd en zodoende hebben we uiteindelijk een zwaar bevocht punt in Baarlo weten te houden! Dit was een mooie revanche op de eerdere 11-0 nederlaag!

Met pasen nemen we een weekendje rust!
Maar 3 april gaan we voor de winst tegen Hout-Blerick!
 
Naar boven