De afgelopen weken hebben we veel doelpunten om onze oren gekregen, en eerlijk is eerlijk, we waren niet in staat daar ook maar een positief woord over te schrijven.  Vandaag brengen we daar verandering in!

We gingen met een instelling om weer wat doelpunten te kunnen incasseren tegen de nummer 4 geplaatste GFC vr2 het veld op.

Door geblesseerden en afwezigen begonnen we met 13 personen en keepster Suzanne van dames 1 aan de wedstrijd.  Zoals zovele wedstrijden moesten we vroeg in de wedstrijd een goal incasseren. Dus stond het 0-1 voor GFC.

Het spel ging verder gelijk op. Kansen voor GFC maar ook voor Baarlo vr 2. Zo schoot Esmee op goal van dames GFC, maar helaas werd dit schot geblokt door de keeper. De zeer alerte Anouk reageerde echter meteen op het loslaten van de bal van de keeper, en tikte de bal netjes binnen. De 1-1 stond genoteerd op het scorebord.

We bleven hard werken en roken dat er iets meer in kon zitten dan 1-1. Lucienne kwam haar mannetje goed voorbij. Hierdoor kon ze een mooie voorzet geven op Anouk en die werkte wederom netjes af. De 2-1 was een feit.

Uit ervaring weten we dat we het moeilijk vinden om een voorsprong in handen te houden. Maar het samenspel binnen dames 2 ging verrassend goed en door een mooie pass van Marina op Yessica, die de bal doorstak naar Esmee, kon de 3-1 binnen geknald worden.  Vol ongeloof kon Yessica na een mooie voorzet van Fenne ook nog eens de 4-1 binnen schieten.  Met zeer tevreden gezichten gingen we de rust in.

Helaas moesten we afscheid nemen van Suzanne die naar Dames 1 terug moest. Maar gelukkig wilde Yessica de 2de helft van de wedstrijd het doel verdedigen.  Nu de wind niet gunstig voor ons stond wisten we dat de verdediging op de proef werd gesteld. Maar hier wisten we goed mee om te gaan. De verdediging stond haar vrouwtje en zorgde er voor dat de schoten werden geblokt.  Toch krulde er in de 86 min, mede door de wind, een afstandsschot mooi de goal in.  Even later werd er afgefloten en met een 4-2 eindstand, geheel op eigen krachten gerealiseerd, zijn wij erg in onze nopjes.

Suzanne van Wijlick dank voor het uithelpen de eerste helft.  En dank voor de support van onze trouwe toeschouwers...

Deze overwinning smaakt naar meer dus wie weet zijn er nog meer verrassingen dit seizoen.

Naar boven