Zaterdag 22 augustus vond op ons eigen Sportpark De Meeren een voetbaltoernooi plaats, dat voor de deelnemers vooral in het teken stond van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Een toernooi dat in de plaats is gekomen van het ter ziele gegane Lindeboomtoernooi. Naast Baarlo deden Helden en RKSVN weer mee en nam Heythuysen de plaats in van afvaller VV Kessel. Helden werd de uiteindelijk winnaar door in de finale te zegevieren over gastheer Baarlo.

20200822 Baarlo RKSVN 01 oefenduelAlle duels werden gespeeld in een tijdsbestek van 45 min. In de voorronde was Baarlo te sterk voor RKSVN. Nieuwkomer Nick Benders opende de score voor Baarlo en Laurents van den Ham zorgde met een "beauty" van een treffer voor de 0-2 eindstand. Helden won in die eerste ronde nipt van Heythuysen met 1-0.

 De "verliezersfinale" ging aldus tussen 4e klasser Heythuysen en RKSVN, die toch wel enigszins verrassend ruim met 1-4 gewonnen werd door de 5e klasser uit Neer. De finale ging tussen de 3e klassers Baarlo en Helden, die elkaar ook weer in de komende competitie tegen komen. Baarlo liet de nodige steken vallen in de matige eindstrijd waarvan Helden gretig gebruik maakte. De Heldense ploeg zegevierde uiteindelijk - zij het enigszins geflatteerd maar wel verdiend - met 0-3 en kroonde zich zo tot winnaar van dit nieuw opgezette toernooi, dat volgend seizoen bij een van de andere deelnemers zal plaatsvinden.

Meer foto's van dit en andere duels in de fotomap "2020-2021 Oefen-en bekerduels Baarlo 1": klik hier

Verslag en foto's: LenG


Uitslagen:

Voorronde:
RKSVN - Baarlo 0 - 2
Helden - Heythuysen 1 - 0
 
3/4 plek:
Heythuysen1 - RKSVN 1 - 4
 
Finale:
Baarlo - Helden  0 - 3
 
Eindstand
1 Helden
2 Baarlo
3 RKSVN
4 Heythuysen
 
Naar boven