Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainerTim Nabben, geassisteerd door Rene Janssen, heeft de selectie de eerste trainingen en oefenduels er al weer op zitten. Daarin werd uiteraard nog flink geëxperimenteerd door de trainersstaf om een goed beeld te krijgen van “spelersmateriaal” en mogelijkheden.

Baarlo 2 opende op donderdag 13 augustus het “ wedstrijdbal” met een doelpuntrijk en vermakelijk duel tegen FCV Venlo 2. In de “dying seconds” werd een 4-3 zege binnen gesleept.(lees het instagram bericht)

Baarlo 1 deed het zaterdag 15 augustus dunnetjes - en met heel wat minder spektakel – over op de Herungerberg in Venlo. Daar bleven de roodzwarten namelijk met een 1-2 overwinning de baas over gastheer VVV’03. Laurentz van den Ham opende de score namens Baarlo. Maar nog voor rust kwam VVV’03 langszij. In de 2e helft besliste jeugdspeler (JO-19) Robin Steeghs het duel alsnog in het voordeel van Baarlo.

20200818 Baarlo JongEVV 01Dinsdag 18 augustus stond er een wat zwaardere klus op het programma voor Baarlo 1. Op sportpark De Meeren was EVV O23 de tegenstander. Een duel dat prima werd geleid door Baarlonaar Martijn Janssen, die onlangs de stap van clubarbiter naar KNVB-arbiter heeft gemaakt.

De jongeren van 3e divisionist EVV uit Echt gingen in een gelijkopgaand duel effectiever om met de kansen. Al binnen het eerste kwartier wisten de gasten de openingstreffer in het net te prikken achter Baarlo-doelman Jarno Hertsig. Nog in de eerste helft hadden Dennis van de Vinne en Laurentz van den Ham een riante kans op de gelijkmaker, maar het bleef bij een 0-1 stand bij rust.

In  de 2e helft eenzelfde op- en neergaand spelbeeld, echter met weinig echte grote kansen. Weer was het Jong EVV dat een van die spaarzame mogelijkheden wist te benutten, daar waar Baarlo dat naliet mede door uitstekend keeperswerk aan EVV-zijde. Uit een counter rond het uur spelen bepaalden de Midden-Limburgers de eindstand op 0-2, want in het laatste halfuur werd er niet meer gescoord.

Al met al nuttige oefenpartijen voor de selectieteams én "last but not least" de technische staf. 

Verslag: LenG

Foto: Baarlo-verdediger Maikel van Erp in actie in duel tegen EVV O23..

Meer foto's: klik hier

Naar boven