Zaterdag 9 november vond de jaarlijkse editie van het VV Baarlo - Sponsorevent plaats, georganiseerd door de Werkgroep Fondsenwerving. Op deze avond worden de sponsoren van onze rood- zwarte trots uitgenodigd in De Meeren om te genieten van een culinaire avond.

20191109 sponsor mosselavond webEr wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkeling van de club en de gerealiseerde investeringen die mogelijk zijn gemaakt door onze sponsoren. De sponsoren worden ontvangen met een drankje en kort daarna wordt de avond ingeluid door voorzitter Jules Dorssers, die de behaalde prestaties, sponsoracties, en investeringen toelicht.

Daarna neemt Niek Stemkens het podium over en richt een woord tot onze sponsoren namens de Werkgroep Fondsenwerving en de Vrienden van VV Baarlo. Hierna gaan enkele leden van de Werkgroep Fondsenwerving hard aan de slag in de keuken.
Iedereen kan aan tafel, waar het diner uitgeserveerd wordt. De sponsoren genieten van Mosselen, in bier- en wijnsaus. De biersaus is gemaakt van ons eigen speciaalbier, namelijk de Bospartizaan. Daarnaast zijn er tijdens het gereedmaken van de mosselen, in de keuken van ‘restaurant De Meeren’, ook zelf gemarineerde kippenvleugels gebakken. Deze vallen erg in de smaak.

Tijdens het eten worden de sponsoren verrast door een goochelaar. De Venrayse Magic Math zorgt voor interactie en laat het publiek versteld staan met enkele imponerende trucs. Ook schuift hij aan bij verschillende tafels om zijn vingervlugge technieken met de sponsoren te delen.

De Werkgroep Fondsenwerving kijkt dan ook met plezier terug op dit event. De reacties die we ontvangen hebben zijn zeer positief en geven voldoende energie om ook het komende sponsorjaar volop aan de slag te gaan om sponsoren te werven en mooie events te organiseren.

Een fotoimpressie: klik hier

Werkgroep Fondsenwerving VV Baarlo