Dinsdag 11 februari 2020 hebben wij onze maandelijkse vergadering gehouden. Als gast was dit keer Pascal Brouns uitgenodigd voor overleg. Pascal is sinds eind vorig jaar onze inkoper wat betreft kantineassortiment (zoals dranken en andere consumptieartikelen). Met hem zijn de lopende zaken doorgenomen en zijn eerste maanden geëvalueerd. Vervolgens is de agenda afgewerkt met weer een aantal belangrijke onderwerpen waarover we iedereen hieronder in het kort willen bijpraten.

 • Inkoop
  Zoals hierboven aangestipt is Pascal Bours onze nieuwe inkoper sinds eind 2019. Voor Pascal was het natuurlijk even wennen, maar inmiddels heeft hij zijn draai al aardig weten te vinden. Alle inkopen voor de club gaan via Pascal, die indien nodig - zoals bij niet reguliere zaken - overlegt met het bestuur. Voor commissies of werkgroepen is het mogelijk om met Pascal afspraken te maken om zelf inkopen te doen, maar Pascal bepaalt welke afspraken er gemaakt kunnen worden.
  Contact opnemen met Pascal is mogelijk door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Koffieapparaat
  Het huidige koffieapparaat is afgeschreven. Pascal Bours heeft in samenwerking met o.a. Jo van de Kerkhof een aantal opties bekeken en tijdens de bestuursvergadering hebben we een besluit genomen. Binnenkort worden er 2 nieuwe koffieapparaten geïnstalleerd die we op proef gaan gebruiken. We verwachten dat we deze apparaten na de Vastelaovend in gebruik kunnen nemen. Zijn we na een bepaalde periode tevreden dan laten we de koffieapparaten staan. Zo niet, dan gaan we op zoek naar een andere oplossing.
 • Openen en sluiten van grote toegangspoort
  In bepaalde gevallen is het voor auto's noodzakelijk binnen de poorten bij het clubgebouw of velden te kunnen komen  (zoals bijvoorbeeld voor een ambulance of brandweer e.d.). Normaliter is de poort gesloten, echter voor dat soort gevallen is de volgende afspraak gemaakt. De grote poort wordt bij activiteiten op het sportpark van het slot gehaald, maar blijft wel dicht. Na afloop wordt de poort weer gesloten. Op deze manier kan de poort altijd door iedereen geopend worden indien noodzakelijk. Tevens is er een reservesleutel beschikbaar op een vaste plek.  Deze sleutel dient na gebuik uiteraard altijd op diezelfde plek te worden terug gehangen. Betrokkenen zoals bijv. leiders worden hierover nog nader geïnformeerd voor gevallen dat de poort onverhoopt gesloten is, terwijl er een auto om redenen van noodzaak toch doorheen moet.
 • Glasvezel
  We hebben er al vaker iets over geroepen, eindelijk is een start gemaakt met de aansluiting van glasvezel. Dit betekent dat ook wij binnenkort aan de beurt zijn. ‘Binnenkort’ is hierin wel een ruim begrip, het kan nog een paar maanden duren, maar het kan ook in enkele weken geregeld zijn. Wij hebben daar geen invloed op en wachten het rustig af. We gaan er wel vanuit dat we voor het begin van het seizoen 2020-2021 aangesloten zijn. Wij houden iedereen op de hoogte.
 • Nieuwe voetbaltafel
  Samen met ‘De Vrienden van VV Baarlo’ gaan we een nieuwe voetbaltafel aanschaffen. De keuze is inmiddels gemaakt en we verwachten dat het nieuwe voetbalspel na de Vastelaovend in de kantine staat. Mocht iemand interesse hebben in de huidige tafelvoetbal, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tegen een zelf te bepalen donatie mag de huidige tafel door de hoogste bieder opgehaald komen worden.
 • Fietsplan
  Voor de geïnteresseerden: op dinsdag 3 maart is er een inloopbijeenkomst in de kantine op sportpark De Meeren over de aanleg van de fietsroute vanaf de Napoleonsbaan ter hoogte van Nass, door Kuukven richting en langs Sportpark De Meeren. De plannen zijn via de Gemeente gemaakt en liggen klaar. Dinsdag 3 maart worden bewoners rondom en andere belangstellenden hierover bijgepraat. De kantine is geopend vanaf 19.30 uur.
 • Carnavalsavond @ De Meeren
  Net als in 2019 heeft de Werkgroep Activiteiten een ‘Carnavalsavond’ georganiseerd, die plaats zal vinden op dinsdag 18 februari in de kantine op sportpark De Meeren. Deze avond is bedoeld voor alle spelers/speelsters van onze gehele jeugdafdeling, waarbij ook alle leiders, het bestuur en leden van de Jeugd Commissie en Technische Commissie van harte welkom zijn. Met gepaste trots kunnen we melden dat het trio van De Kook (met Danny Derks van de veteranen als adjudant), het jeugdtrio van JVB (met Lieke Smedts van MO17-1 als jeugdprinses) en het seniorentrio van De Kook (met secretaris Len Gielen als seniorenprins) allemaal aanwezig zijn. Ook komen de schoolprinsen/-prinsessen, die nog uitgeroepen moeten worden. Dit belooft dan ook een erg leuke avond te worden. We hopen op een grote opkomst, ook van de oudere jeugdteams!
  De avond begint om 18.30 uur en duurt officieel tot 20.30 uur (met wat uitloop natuurlijk). Voor de best verklede speler/speelster en best verklede leider is er een leuke prijs. Tot dinsdagavond 18 februari, ‘Carnaval @ De Meeren’. Alaaf!
 • Rook-/alcohol-/drugsbeleid
  Als bestuur willen wij al onze leden een zo veilig mogelijke omgeving bieden, om de voetbalsport uit te oefenen, actief of minder actief. Op de achtergrond zijn wij bezig met het opstellen van een gedragsconvenant, dat naar verwachting in april vastgesteld wordt. Daarin staan ook regels over roken en het gebruik van alcohol/drugs binnen de club. Omdat we binnen Baarlo één van de grootste verenigingen zijn en op dit moment ook een gezonde, bloeiende vereniging, zijn we een afspiegeling van de maatschappij. Daarom willen wij als bestuur onze verantwoording nemen voor deze maatschappelijke onderwerpen. Geen makkelijke onderwerpen. De komende maanden blijft dit onderwerp op de agenda van de bestuursvergaderingen staan.
 • Nieuwe reservetenues lagere seniorenteams
  Met dank aan De Vrienden van VV Baarlo hebben we de beschikking over nieuwe reserveshirts voor de lagere seniorenteams. De nieuwe shirts, in de kleur blauw, liggen in de kast waar ook de andere reserveshirts liggen. In eerste instantie zijn de shirts te gebruiken door de lagere seniorenteams (VV Baarlo 3 t/m 7), maar bij uitzondering ook door beide selectieteams (VV Baarlo 1 en 2), als hun zwarte shirts niet gebruikt kunnen worden. Mochten er op een dag meerdere lagere seniorenteams gebruik moeten maken van reserveshirts, dan kan er in dat geval ook gebruik gemaakt worden van de zwarte reserveshirts van de selectie. Neem in dit geval ruim vantevoren even contact op met Jan Bouten, leider van VV Baarlo 1, dan wordt dit geregeld.
 • Extra ledenvergadering
  Noteer in je agenda: donderdag 19 maart 2020, vanaf 19.30 uur. Dan houden we een extra ledenvergadering in de kantine op sportpark De Meeren. Er staan 2 onderwerpen op het programma, dakrenovatie en terrasoverkapping. Omdat de investeringen boven een drempelbedrag uit gaan komen is een extra ledenvergadering vastgesteld om definitieve keuzes te maken. We hopen op een grote opkomst. Via onze social media kanalen wordt hierover nog verder gecommuniceerd.

Zo, iedereen is weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen vanuit het bestuur. Heb jij vragen/opmerkingen/ideeën die je graag aan het bestuur wil voorleggen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we behandelen jouw mail in de volgende vergadering.

Voor degenen die het vieren, wensen wij een geweldige Vastelaovend toe, anderen wellicht een goede vakantie. Geniet ervan, dan kunnen we er daarna met z’n allen weer tegenaan op de voetbalvelden. Hopelijk zijn de weergoden ons dan ook wat beter gezind en gaan we weer een aantal prachtige zaterdagen en zondagen beleven in De Meeren. Met sportief succes, maar vooral met veel plezier en gezelligheid, want winnen is niet het belangrijkste in het leven!

Het bestuur van VV Baarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven