Dinsdag 11 september de 2de bestuursvergadering van het nieuwe seizoen. Voorafgaand aan de vergadering sloten Harry Huys en Monique van Wyllick aan namens de Werkgroep Activiteiten. Na een uur met deze werkgroep alle activiteiten voor komend jaar doorgesproken te hebben, kon de vergadering om 21.00 uur beginnen. Om 23.00 hebben we vergadering afgesloten. 

Tijdens de vergadering zijn de volgende onderwerpen besproken:

Werkgroep Activiteiten

Met de Werkgroep Activiteiten zijn nagenoeg alle activiteiten doorgesproken voor komend seizoen. De activiteiten worden natuurlijk verder afzonderlijk gepromoot via al onze communicatiekanalen, hierbij alvast een overzicht van de activiteiten die er komend jaar gaan plaatsvinden:

  • 18 oktober 2019: BeerPong toernooi
  • 08 november 2019: themafeest, georganiseerd door het seniorenteam met het meest originele idee
  • 09 november 2019: Sponsoravond
  • 16 november 2019: Samen Nederlands elftal kijken met alle jeugdteams in de leeftijdscategorie JO12 t/m JO19
  • 23 november 2019: Pietentraining voor alle jeugdteams in de leeftijdscategorie JO07 (kabouters) t/m JO11
  • 13 december 2019: "(On)Gelukkige" Kerstavond
  • 04 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie
  • 21 maart 2019: Vrijwilligersavond
  • 17 mei 2019: Seizoensafsluiting senioren
  • 29 mei 2019: Seizoensafsluiting junioren

Verder zijn er nog een aantal activiteiten waar nog een definitieve datum voor moet worden vastgelegd, zoals 'Carnaval @ De Meeren' en 'KoppelQuiz'. En er zijn een aantal zondagen waarbij we als club iets extra's doen in de kantine. Zondagen waarop er meerdere thuiswedstrijden bij de senioren en er tegelijk één of twee toppers zijn in de Eredivisie, die op groot scherm bekeken kunnen worden. Als bestuur willen we de Werkgroep Activiteiten een groot compliment geven voor hun inzet bij de bekende activiteiten, maar vooral ook voor het oppakken van alle nieuwe activiteiten. En heb jij een leuk idee voor een activiteit bij VV Baarlo? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de Werkgroep Activiteiten gaat bekijken of jouw idee uitvoerbaar is.

Sluitingstijd kantine op zondag

De afgelopen twee jaar zijn de zondagen in De Meeren weer uitermate gezellig. Dat vinden we als bestuur echt geweldig. De sfeer en saamhorigheid van de seniorenteams om na hun wedstrijden met z'n allen gezellig na te borrelen juichen we natuurlijk alleen maar toe. Mooi om te zien dat de teams in groten getalen hun wedstrijd evalueren om vervolgens ook onderling met andere teams voetbal en/of formule 1 te kijken op groot scherm. Bij een aantal zondagen doen we vanuit de club ook iets extra's, dit noemen we de 'Super Sundays'. Uiteraard hebben we ons als club te houden aan alle regels voor het sluiten van de kantine. We hebben daarom besloten dat de kantine op een zondag om 20.30 de deuren sluit. Degene die op een zondag de kantine moet sluiten zorgt ervoor dat samen met de laatste gasten de kantine netjes achter gelaten wordt. Wij verwachten hierbij van iedereen de medewerking, zodat ook het kantinepersoneel elke zondag terugkijkt op een leuke middag en zich ook nog ´s avond thuis of elders kan ontspannen.

Uitstraling kantinepersoneel

Zoals jullie wellicht al hebben opgemerkt zijn er de laatste maanden van het afgelopen seizoen een aantal nieuwe medewerkers voor de kantine gestart. Komende maanden starten er weer een aantal nieuwe dames, vooralsnog voornamelijk in de keuken. Om nog meer uitstraling te krijgen van ons kantinepersoneel hebben we uiniforme polo's besteld, die we binnen nu en een aantal weken hopen te mogen ontvangen. Deze polo's worden gesponsord door Automobielbedrijf Peeten B.V uit Baarlo, waarvoor dank. Als de polo's er zijn gaan we een foto maken van het kantinepersoneel en stellen we iedereen kort even voor.

Investeringen Vrienden van VV Baarlo

Op zaterdag 26 oktober vindt de 'Vrienden van VV Baarlo dag' plaats. In de avond wordt er gestemd door  de aanwezigen op een aantal voorstellen waaraan het investeringsdeel van hun bijdragen in het lopende seizoen ten behoeve van de club wordt uitgegeven. Het bestuur heeft al een aantal ideeën hiervoor en ook de Werkgroep Vrienden van VV Baarlo heeft zelf ideeën waarin geïnvesteerd kan worden. In overleg wordt hiervan vooraf een shortlist gemaakt.  Heb jij ook een leuk idee waar we als club in zouden moeten investeren? Stuur jouw voorstel en eventuele motivatie nog vóór 1 oktober naar de Werkgroep Vrienden van VV Baarlo, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet belandt jouw idee ook op die shortlist en wordt er 26 oktober misschien besloten om te investeren in jouw idee.

Investering in het jeugdkader

Zoals inmiddels wel bekend kost het de Technische Commissie de laatste jaren veel moeite om trainers te vinden voor met name de oudere jeugdcategorieën. Op dit moment wordt bij een aantal teams de taken opgepakt door de ouders. Daar zijn we als club ontzettend blij mee en we waarderen deze inzet enorm. Echter, dit zijn tijdelijke oplossingen en de Technische Commissie ziet graag dat er voor een aantal teams uitbreiding komt. Dit geldt op dit moment voor voor JO19-1, waar we nog steeds een vaste trainer voor zoeken voor het lopend seizoen. Maar ook JO17-1 kan nog wel ondersteuning gebruiken. Het bestuur heeft de Technische Commissie goedkeuring gegeven om geïnteresseerden een passende vrijwilligersvergoeding te geven of naar behoefte te investeren in erkende trainerscurssussen. Weet jij iemand of heb je zelf interesse in een trainerscarriere? Neem dan contact op met de Technische Commissie via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De TC gaat graag het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. Als club willen we de komende jaren investeren in ons trainersgilde.

Nieuwsbrief VV Baarlo / Werkgroep Communicatie

Het afgelopen jaar hebben onze social media kanalen Facebook en Instagram een behoorlijke boost gekregen. Er wordt veel gecommuniceerd via deze kanalen en via de website. Vanuit een aantal leden en ouders kregen we de opmerking dat niet iedereen deze kanalen volgt, communicatie per e-mail zou een meerwaarde zijn. Dit hebben we direct opgepakt en begin deze maand is de eerste nieuwsbrief van VV Baarlo verstuurd. Mocht je deze niet ontvangen hebben, schrijf je dan in via Nieuwsbrief VV Baarlo. Het kan ook via de website (homepage).  We hebben hierop een aantal leuke reacties ontvangen en ook al ideeën om de nieuwsbrief nog aantrekkelijker te maken. Dat gaan we zeker doen en een aantal leden heeft zich al gemeld om hier ook een bijdrage aan te leveren. Als bestuur willen we onze communicatie echter nog verder professionaliseren de komende tijd en daarvoor kunnen we nog wel extra hulp bij gebruiken. Denk aan het structureel plaatsen van berichten op Facebook en Instagram, leuke artikelen/interviews schrijven voor onze website. Maar we zoeken ook nog verdere ondersteuning bij het bewerken van foto's en het maken van posters en flyers voor al onze communicatiekanalen. Dat is even blijven liggen, maar willen we nu spoedig aanpakken. Lijkt het jouw leuk om hier je bijdrage aan te leveren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is meer dan welkom!

Teambuilding junioren!

Op zondagen hebben we vaak leuke acties voor onze seniorenteams. Denk hierbij aan gratis snacks of drankjes tegen een licht gereduceerd tarief. Dit heeft ertoe geleid dat onze seniorenteams op zondag gezamenlijk hun wedstrijd evalueren en zo werken aan teambuilding,maar ook meer binding met de club. Het wordt nu tijd dat we ook voor de jeugdteams iets doen dat binding bevordert! We zien onze jeugdspelers en - speelsters na de wedstrijd regelmatig een drankje bestellen met een zakje chips of snoepgoed. Het bestuur heeft nu besloten dat vanaf de start van de competitie alle thuis spelende teams direct na hun wedstrijd per speler in de kantine een drankje en 1 stuk snoepgoed kunnen krijgen voor 1 muntje. Het doel is om de teams in de kantine de wedstrijd te laten evalueren met alle spelers/speelsters en de leiders/ouders. De jeugdleiders worden hiervan nog op de hoogte gebracht via de Jeugd Commissie. Voetbal is een team- en verenigingssport en wij zijn dan ook van mening dat teambuilding/clubbinding belangrijk is en dit er zeker aan zal bijdragen. Mochten er andere ideeën zijn om dit initiatief te stimuleren, laat het weten en stuur een mail naar de Jeugd Commissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Om 23.00 hebben we de vergadering beëindigd en hebben we enkele - niet urgente - onderwerpen doorgeschoven naar de vergadering van oktober. Zijn er zaken die jij graag aan het bestuur wilt voorleggen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen het mee in de volgende vergadering. Tevens herinneren we er nogmaals aan dat de Algemene Ledenvergadering is gepland op donderdagavond 21 november. Meer informatie hierover volgt t.z.t..

Voor nu wensen wij al onze teams alvast een goede start van de competitie. Hopelijk wordt het een sportief en succesvol jaar, waarbij plezier voorop staat.

Het bestuur van VV Baarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven