We zijn als Werkgroep Fondsenwerving verheugd te kunnen melden dat Jiffy Products International BV vanaf dit seizoen is toegetreden als nieuwe sponsor `aanvoerder` bij VV Baarlo. Jiffy International AS, hoofdkantoor gevestigd in het Noorse Kristiansand, is de toonaangevende, wereldwijde leverancier van milieuvriendelijke vermeerderingssystemen, hydroponic systemen, containers en substraten voor de tuinbouwsector.

Jiffy reclamebord

Dankzij het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen en biobased materialen zoals veen, kokos, pulp en andere biomassa loopt Jiffy al vele jaren voor op het gebied van duurzaamheid.

Jiffy is wereldwijd actief en heeft de klantenservice gesitueerd in Nederland en de V.S. Jiffy houdt zich aan de hoogste standaarden zowel op het gebied van milieubescherming als aan de levering van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde producten aan de klant.

`Superieure producten, snelle service en technische ondersteuning wereldwijd, dat is waar Jiffy voor staat` aldus sales manager Mark Verheul.

We willen Jiffy dan ook bedanken voor de steun en heten ze dan ook van harte welkom bij de club.

Jiffy preformaplug klein

Meer informatie www.jiffygroup.com

Heeft u ook interesse om lid te worden van ons groeiend sponsornetwerk, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Fondsenwerving

Competitieduel 3e klasse C
Zondag 27 september 14:30 uur
MVC'19