Rabobank Venlo e.o. en VV Baarlo hebben een overeenkomst gesloten waarbij Rabobank Venlo e.o. de Baarlose vereniging de komende zes jaar zal ondersteunen.

Naast een financiële ondersteuning ondersteunt de bank de club op diverse andere manieren, onder andere bij het initiëren en opzetten van sociaal maatschappelijke initiatieven en voorlichtingsavonden voor leden van de clubs. De Rabobank zal daarnaast shirtsponsor worden van vier jeugdelftallen en ook naamgever worden van het jaarlijks terugkerende E en F jeugdtoernooi.

20170720 Rabobank VVBaarlo sponsoring

De heer Lutgenau (directeur Bedrijven en Particulieren Rabobank Venlo e.o.) , Jules Dorssers,(Voorzitter VV Baarlo)
en Bram Ebus (lid WG Fondsenwerving)  ondertekenen het samenwerkingscontract.

Van financiële ondersteuning naar gezamenlijke ambities

De overeenkomst sluit nauw aan bij zowel de ambities van de vereniging als de nieuwe sponsorstrategie van de Rabobank. Nauwe partnerships tussen de lokale Rabobanken en de plaatselijke sport- en cultuurverenigingen vormen het hart van deze strategie.

De heer Lutgenau (directeur Bedrijven en Particulieren Rabobank Venlo e.o.): ‘Wij zijn geen partner die alleen een financiële ondersteuning doet en dan niet meer naar de vereniging omkijkt. Zo zijn we al jaren betrokken bij diverse voetbalclubs, in de top én in de breedte. Wij zijn een actieve sponsor, die graag meedenkt hoe we elkaar en de gemeenschap kunnen versterken. VV Baarlo is een belangrijk onderdeel van de Baarlose gemeenschap. We zijn graag bereid om op deze manier te investeren in de club. Het is een partnership waarbij we elkaar proberen verder te helpen.”

2017 Scorebord VVBaarlo

Sociaal maatschappelijke thema’s

Een van de ambities waar de Rabobank VV Baarlo gaat ondersteunen is het initiëren en opzetten van sociaal maatschappelijke activiteiten. "Een nieuwe projectgroep ‘MVO’ is hiervoor binnen de vereniging voor gelanceerd en in no-time uitgegroeid tot een ambitieuze werkgroep", aldus voorzitter Jules Dorssers. “De werkgroep bestaat inmiddels al uit acht leden, die zich ook in de praktijk bezighouden met sociaal maatschappelijke thema’s. Een bedreven groep die barst van de ideeën en initiatieven, dat is echt geweldig om te zien”.

De projectgroep de komende maanden, met ondersteuning van de Rabobank, alvast drie initiatieven realiseren: een reanimatiecursus voor vrijwilligers, wandelvoetbal voor senioren en een online/offline FIFA-toernooi voor de jeugd.

 

Bron: Werkgroep Fondsenwerving

 

Competitieduel 3e klasse C
Zondag 27 september 14:30 uur
MVC'19
*
BAARLO
 

activiteitenkalender vvbaarlo

vacatures vvbaarlo

uitdebestuurskamer vvbaarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsoren

Clubiconen

Marc Fleuren logo     vetebe logo witkader


Vedettes

     Rabobank logo gerekt     Coop Baarlo logo     Greenzone gmbh logo


Topscoorders

Reumkens voetenzorg     WaarborgOpWerk logo     Berden Mode Logo    TLC logo  

VANSTOKKUM logo    Peeten Mazda Vakgarage logo     Fleuren minitree


 Aanvoerders

Jiffy     Fysiocentrum tegelen exclNAW logo     Enjob logo groot thumb medium10 100  herefordsherefords 

Seacon Logistcs logo     Broekmans logo 260x60     De heerenkamer bord 2016     Roze Engel logo


 

 
Naar boven