Marc Fleuren, De Echte Bakker met zijn bekende bakkerswinkel op de Maasstraat heeft zich aangesloten bij de mooie sponsorgroep van VV Baarlo. Hij gaat als nieuwe ‘vedette’ sponsor de samenwerking aan vanaf het seizoen 2017/2018.

2017 Marc Fleuren sponsoring

Hij is er een tijdje uit geweest, maar vanaf komend seizoen mogen we Marc Fleuren officieel verwelkomen als sponsor. Vorig jaar is al voorzichtig begonnen met ‘The Man Of The Match’ bij de thuiswedstrijden van VV Baarlo 1. Degene die deze titel kreeg ontving een echte ‘Baolderse Kook’ afkomstig van Marc Fleuren. Deze actie is een mooi initiatief en gaan we komend seizoen ook mee verder!

VV Baarlo is ontzettend blij dat Marc weer voor ons gekozen heeft. Zo hebben we weer een ‘Baolderse’ ondernemer aan onze club weten te binden!

Marc Fleuren, De Echte Bakker

De geschiedenis van bakkerij Fleuren gaat terug tot 1890. Vier generaties geleden werd er begonnen met bakken in Baarlo. Inmiddels zijn we een behoorlijk paar jaren verder en hebben en Marc en Petrie Fleuren in 1997 de bakkerij overgenomen.

In 2001 zijn we aangesloten bij het echtebakkers gilde, dit is een gilde waarbij kwaliteit voorop staat. Hierna hebben we in 2010 een bakkerij in combinatie met een winkel overgenomen in Maasniel. Drie jaar later hebben we een derde winkel in Roermond overgenomen.

Competitieduel 3e klasse C
Zondag 8 december 14:00 uur
BAARLO
MVC'19