Na de geslaagde folderactie afgelopen december,  waarbij  onze jeugdspelers in geheel Baarlo folders bezorgden voor de Kerstactie van Herefords, zijn we als club in gesprek gegaan met eigenaar Giel Hermans in hoeverre we als club meer voor elkaar konden betekenen.

IMG 1397Met trots mogen we dan ook mededelen  dat beide ondernemingen van Giel;  Hermans Suikermais alsook Natuur Beheer Limburg zich voor de komende 4 jaar verbinden aan vv Baarlo middels het sponsorpakket Aanvoerder en shirtsponsor jeugd.

Waar Hermans Suikermais te bewonderen zal zijn als shirtsponsor van JO11-6 (voorheen E6), zal Herefords –onderdeel van Natuur Beheer Limburg- gaan adverteren op onze media TV in de kantine.

 

 

 

HERMANS SUIKERMAIS

DSC01279

Hermans Suikermais BV is een jong bedrijf met specialisaties in de teelt, verwerking en handel van suikermaïs voor de versmarkt. Door in meerdere landen te telen zijn ze niet seizoensgebonden en kan er het hele jaar door geteeld, verwerkt en verhandeld worden.

Hermans Suikermais organiseert regelmatig kindermiddagen voor scholen. Gehouden op de inmiddels bekende Milo’s Speelweide. Middagen waar sport en spel centraal staan en waar kinderen bekend worden gemaakt met het gezonde product suikermais.

Meer informatie:    www.mielies.nl

 

NATUUR BEHEER LIMBURG

vleesfoto grootAchter het goede malse stukje vlees van de Hereford runderen gaat een hele filosofie schuil. Natuur Beheer Limburg zorgt niet alleen voor het beheer van natuurgebieden en extensieve graslanden met de inzet van de Hereford runderen, het verzorgt ook educatieve programma`s over agrarische natuurgebieden. Kortom laat het de consument zien hoe een gezond en smakelijk stuk vlees hoort te zijn en wat hierbij komt kijken. Niet voor niets staat het vlees bij diverse restaurants in Nederland op de menukaart. `Vlees met smaak dat is ons motto` aldus Giel Hermans. In de slagerij in Kessel (Donk 1a) kunnen ook consumenten terecht voor een heerlijk stukje vlees.  

Meer informatie:    www.herefords.nl

Via deze weg willen we dan ook Giel Hermans bedanken voor deze mooie bijdrage!

 

 

Competitieduel 3e klasse C
Zondag 27 september 14:30 uur
MVC'19
*
BAARLO
 

activiteitenkalender vvbaarlo

vacatures vvbaarlo

uitdebestuurskamer vvbaarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsoren

Clubiconen

Marc Fleuren logo     vetebe logo witkader


Vedettes

     Rabobank logo gerekt     Coop Baarlo logo     Greenzone gmbh logo


Topscoorders

Reumkens voetenzorg     WaarborgOpWerk logo     Berden Mode Logo    TLC logo  

VANSTOKKUM logo    Peeten Mazda Vakgarage logo     Fleuren minitree


 Aanvoerders

Jiffy     Fysiocentrum tegelen exclNAW logo     Enjob logo groot thumb medium10 100  herefordsherefords 

Seacon Logistcs logo     Broekmans logo 260x60     De heerenkamer bord 2016     Roze Engel logo


 

 
Naar boven