VV Baarlo is in beweging

De laatste jaren is VV Baarlo in ontwikkeling en dat gaat nog wel een aantal jaren verder. Op verschillende vlakken wordt er geïnvesteerd in verdere professionlisering van de club. Een jong bestuur. Een activeve Werkgroep Activiteiten. Een stabiel ledenaantal. Een goed onderhouden sportpark De Meeren. Slechts een kleine greep uit de voorbeelden dat VV Baarlo verandert en we onze club klaar maken voor de toekomst.

Sponsor worden bij VV Baarlo

Het sponsoren van VV Baarlo is niet zomaar een keuze. Je hebt een band met VV Baarlo en daarom wil jij graag een steentje bijdragen. Je wilt graag werken aan je naamsbekendheid in de regio. Je kiest voor het sponsoren van voetbal omdat het bijdraagt aan een positief imago. Redenen genoeg om sponsor te worden bij VV Baarlo.

Bij VV Baarlo zijn er verschillende mogelijkheden om sponsor te worden. De Werkgroep Fondsenwerving heeft een uitgebreide brochure samengesteld. Specifieke wensen zijn uiteraard ook bespreekbaar, de leden van de Werkgroep Fondsenwerving gaat graag het gesprek met je aan.

Wil jij ook sponsor worden of wil je het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan per e-mail contact op met de Werkgroep Fondsenwerving, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Businessclub avond VV Baarlo 2019Je krijgt er ook iets voor terug

Naast naamsbekendheid krijg je ook iets terug van de club. Om onze waardering uit te spreken naar onze sponoren, organiseren we jaarlijks een sponsoravond, waarbij elke sponsor met 2 personen aan kan deelnemen. En in 2019 heeft de Werkgroep Fondsenwerving met groot succes de eerste 'business avond' georganiseerd, dat in de nabije toekomst een vervolg gaat krijgen. 

Alle mogelijkheden op een rij

Om alle mogelijkheden rustig te bekijken heeft de Werkgroep Fondsenwerving een sponsorboekje gemaakt. Heb je daarna nog vragen of wil jij ook sponsor worden van VV Baarlo? Neem dan per e-mail contact op met de Werkgroep Fondsenwerving, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk nu het sponsorboekje 2019-2020 waarin alle mogelijkheden uitgebreid zijn beschreven

Naar boven