“Vele handen maken licht werk”.

VV Baarlo dankt zijn bestaansrecht aan de inzet van vele vrijwilligers. Zonder inzet van deze vrijwilligers geen voetbal en geen plezier binnen de vereniging. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk bij VV Baarlo, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging. VV Baarlo is dan ook blij met iedere vrijwilliger, ongeacht welke functie of taken deze uitvoert. Ondanks de grote club vrijwilligers die onze vereniging rijk is, en waar we trots op zijn, zijn er altijd nog kaderleden nodig in diverse functies of die deeltaken kunnen overnemen van andere vrijwilligers zodat deze minder belast worden of zaken op zich kunnen nemen die nu blijven liggen.

Indien iemand interesse heeft om iets binnen VV Baarlo te doen, of iemand weet die iets binnen onze vereniging zou willen doen, laat het ons dan weten.

Bestuur VV Baarlo

Organisatiebeschrijving

Bekijk hier de nieuwe organisatiestructuur, waarbij ook alle taken en functies uitgeschreven zijn.

Klik op onderstaand mini-organigram om dit te vergroten (pdf-formaat)

Organisatiestructuur vv Baarlo Organigram