Alle klasseindelingen van de seniorenteams voor het seizoen 2019-2020 zijn bekend. Baarlo 1 is weer als vanouds ingedeeld in de 3e klasse C van het district Zuid II.  De competitie start in het weekeinde van 22 en 23 september (weekeinde na Baarlose kermis). In de weken voorafgaande hieraan worden oefenwedstrijden en de eerste bekerronde (pouleronde) gespeeld.

Voetbalplaatje bal benen

In vergelijking met vorig seizoen heeft de KNVB de 3e klasse C weer eens stevig gehusseld. Van de 14 ploegen is er nog maar één uit Brabant afkomstig, namelijk SV Liessel.

Verdwenen zijn NWC Asten (gepromoveerd) en SC Helmondia (naar klasse 3 D verhuisd). Gedegradeerd SV Laar. Nieuw in deze klasse zijn de oud-gedienden Sparta'18 en SC Irene (beide gedegradeerd) en FCV Venlo en RKSVO Ospel (beide gepromoveerd).

Het competitieprogramma wordt door de KNVB  ca. medio augustus bekend gemaakt. De bekerprogramma's voor de eerste (poule)ronde zullen ook in een van de komende weken bekend worden gemaakt. Baarlo1, Baarlo 2, Baarlo 3 en Baarlo Vr1 komen in actie voor bekerwedstrijden. Voor de overige teams zijn er oefenduels.

Het eerste oefenduel voor Baarlo 1 is zondag 18 augustus om 11.30 uur in Meijel tegen 4e klasser RKMSV. Op zaterdag 24 augustus, aanvang 18.00 uur, vindt het toernooi om de Lindenboomcup plaats in Kessel waaraan zoals gebruikelijk de laatste jaren naast Baarlo ook gastheer VV Kessel, VV Helden en RKSVN  deelnemen.  

Zie onderstaand de klasseindelingen én het oefenprogramma.


Indeling 3e klasse C seizoen 2019-2020:

Baarlo, SV Blerick, FCV Venlo, HBSV, IVO, Melderslo, Merefeldia (Nederweert), MVC'19,
RKSVO (Ospel), Sparta'18 (Sevenum), Sportclub Irene, SV Liessel, VV Helden en Ysselsteyn
 
Competitieprogramma 3e klasse C seizoen 2019-2018: nog niet bekend

Complete door de KNVB gepubliceerde indelingen standaardteams ( kijk bij Zuid II): lees verder


Competitieindelingen alle seniorenteams (heren/vrouwen): lees verder


OEFENPROGRAMMA augustus/september: lees verder


 

 

Naar boven