De teamindelingen voor het komend seizoen zijn eindelijk gereed, helaas heeft het weer langer geduurd dan gehoopt maar er waren dan ook wel weer wat avonden nodig om het rond te krijgen. Met de grootste zorg hebben we indelingen gemaakt die in onze ogen het beste is voor iedereen. 

De grootste wijzigingen dit jaar zijn het nieuwe 7e en het ontbreken van een zaalteam. Het nieuwe 7e bestaat uit een groep jongeren die lange tijd bij ons in de jeugd gespeeld hebben, maar niet de overstap naar de senioren hebben gemaakt (om diverse redenen). Nu staan ze te trapppelen om weer bij onze vereniging te mogen beginnen en het senioren-corps aan te vullen. De spelers van het 'oude' 7e zijn verdeeld over de lagere elftallen (4 t/m 6) waardoor elk team gezellig vol zit met voldoende spelers (20+). Wat betreft de zaal kunnen we enkel melden dat er te weinig animo was om een nieuw team samen te stellen. 

Helaas zijn er ook wat teams met de nodige aandachtspunten; de dames en de veteranen met een minimaal aantal speelsters/spelers, zo rond de 16. De dames zijn daarom ook nog steeds naarstig op zoek naar verdere aanvullingen van hun teams, zowel op het veld als daarnaast (begeleiding: trainer/leider). De veteranen zijn ook nog op zoek naar vaste krachten die gezellig op zaterdag namiddag/avond een balletje willen komen trappen. Het zou toch jammer zijn dat als senioren een stapje terug willen doen of niet meer op de zondag willen/kunnen spelen daar geen mogelijkheid meer voor zou zijn.

De dames zullen ook dit jaar hopelijk weer ondersteund/aangevuld kunnen worden door het meidenteam (MO-17) en indien nodig door steunende leden. Bij de veteranen wordt dit jaar bij wijze van proef een roulatieschema ingevuld met spelers uit de lagere elftallen, die reeds 30+ jaar zijn. In onderling overleg met de leiders en teams worden de veteranen wekelijks aangevuld met 2 senioren spelers, waarbij iedereen waarschijnlijk slecht 2 of 3 keer 'aan de beurt' komt.

Rest ons voor nu iedereen een fijne zomervakantie te wensen. Geniet er van en rust goed uit, dan kunnen we medio augustus weer met veel energie van start. De trainingen gaan starten in de week van maandag 13 augustus, de eerste oefenwedstrijd is reeds op zondag 18 augustus. 

Namens de Senioren Commissie

Teamindelingen senioren seizoen 2018-2019

Oefenprogramma senioren seizoen 2018-2019

 

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven