Vriendenvanvvbaarlo logo breed

Initiatief gestart in 2017

Met trots heeft VV Baarlo in 2017 het prachtige initiatief 'Vrienden van V.V. Baarlo' gelanceerd. Velen steunen dit initiatief  inmiddels al en hebben zich reeds als lid aangemeld (zie de volledige ledenlijst van de 'Vrienden van VV Baarlo').

Wil jij ook bij deze gezellige groep horen en VV Baarlo daarmee nog eens extra steunen? Iedereen met een rood-zwart hart, van jong tot oud, speler of vrijwilliger, supporter, voetbalman of voetbalvrouw kan aansluiten bij deze leukste en meest gezellige groep binnen onze vereniging.

Hoe word ik lid?

Voor slechts €50,- per jaar ben je al lid van de 'Vrienden van V.V. Baarlo'. De helft van deze bijdrage komt ten goede aan de club, voor bijzondere wensen of speciale investeringen. De andere helft krijg je terug in de vorm van een bijdrage voor een feestavond of andere activiteit bij VV Baarlo. Wanneer je lid bent van de Vrienden van VV Baarlo wordt ook je naam vermeld op de website, het TV-scherm en het Vrienden van VV Baarlo bord in de kantine.

Wacht niet langer en wordt ook lid van de 'Vrienden van VV Baarlo'. Vul onderstaand formulier in en meld je aan! (je kunt het formulier ook invullen via https://forms.gle/T5R1HpJpTshw42Sa7).