Vriendenvanvvbaarlo logo breed

Beste Vriend van VV Baarlo,

Met trots hebben wij als VV Baarlo in 2017 het prachtige initiatief " Vrienden van V.V. Baarlo " gelanceerd. Iedereen met een rood-zwart hart, van jong tot oud, speler of vrijwilliger, supporter,voetbalman of voetbalvrouw kon/kan zich vanaf die tijd aansluiten bij deze leukste en meest gezellige groep binnen onze vereniging. Velen steunen dit initiatief al en hebben zich reeds als lid aangemeld  (zie ledenlijst Vrienden van VV Baarlo). Wil jij ook bij die gezellige groep horen en VV Baarlo daarmee ook nog eens extra steunen, lees dan vooral verder hoe je je kunt aanmelden.

Voor slechts €50,- per jaar ben je al lid van de Vrienden van V.V. Baarlo, een gezellige en enthousiaste groep mensen die VV Baarlo een warm hart toedragen.

De helft van deze bijdrage komt ten goede aan de club, voor bijzondere wensen of speciale investeringen. Met de andere helft van het bedrag worden gezellige en/of interessante activiteiten voor en door de Vrienden georganiseerd.

Wanneer je lid bent van de Vrienden van VV Baarlo zal ook je naam vermeld worden op de website, het TV-scherm en het Vrienden van VV Baarlo bord in de kantine.

Wie zijn er voor je al lid van Vrienden van VV Baarlo  geworden?  Raadpleeg hier de volledige ledenlijst  tot op heden.

We hopen dat jij ook enthousiast bent geworden over dit initiatief en dat je je aansluit bij deze grootste “vriendengroep” van VV Baarlo.

Hoe kun ook jij lid worden van de Vrienden van V.V. Baarlo?

Optie 1 (volledige digitale aanmelding):

-Download het opgaveformulier: hier
-Sla het formulier op en upload het op onderstaande link om het digitaal te kunnen invullen:

Optie 2 (printer en scanner nodig):

-Download het opgaveformulier: hier
-Print het formulier uit en vul het handmatig in.

Optie 3 (printer nodig):

-Download het opgaveformulier: hier
- Print het formulier uit, vul het handmatig in en lever het in bij een van de hieronder vermelde leden van de werkgroep of doe het door de brievenbus van Schutterstraat 10 in Baarlo.

Met sportieve groeten,

Niek Stemkens