Afgelopen weekend stonden van vv Baarlo de seizoens-afsluiting voor de jeugd en het E en F toernooi centraal. Het was een succes!!

Op vrijdagavond 22 mei startte bij vv Baarlo de seizoensafsluiting voor de jeugd.

2015 0523 Jeugdtoernooien EF 2015

Deze seizoensafsluiting startte om 18:00 uur met voetbalpartijtjes tussen de ouders en hun kinderen van de F, E en D jeugd.

Het was weer een genot om de ouders te zien zwoegen en worstelen om toch maar zo veel doelpunten te kunnen scoren. In de meeste gevallen moesten zij het onderspit delven en hun meerdere erkennen in de jeugd. De wedstrijden waren verdeeld over 3 rondes waar na iedere ronde de spelers werden getrakteerd op gratis frites. De ouders konden vervolgens genieten van de barbecue. Tussen het programma van de F,E en D jeugd werden de kampioenen van het afgelopen jaar gehuldigd. Hierbij werd ook de spelers van de D1 gehuldigd vanwege het feit dat zij het afgelopen jaar winnaar zijn geworden van de VVV-doelpunten bokaal.

Rond 20:00 uur startte het programma voor de C, B en A jeugd. Hierbij bestond de mogelijkheid om wedstrijdjes te spelen met de Bumpervoetballen en boardingvoetbal.
Na afloop konden ook deze jeugd en hun ouders genieten van de barbecue. Het was nog erg gezellig, zeker gezien het feit dat vele ouders en kun jeugd zich nog uren hebben vermaakt in de Meeren.

Zaterdag stond het lagere E toernooi op het programma. Vanaf 09:30 uur gingen 24 teams, verdeeld over 3 poules, de sportieve strijd met elkaar aan. Het sportief karakter, het mooie weer en grote opkomst van ouders, opa's en oma's zorgden voor succesvolle dag.

Zondag stond het lagere F toernooi op het programma. Het programma startte om 10:00 uur waarna de jongsten onder ons de wedstrijden gingen spelen. Ook hier werd op een uiterst sportieve manier gestreden en bezorgden zij ook de in groot aantal toegestroomde toeschouwers een leuke dag en vermakelijke dag. 

Beide toernooitjes werden afgesloten met een penaltybokaal.

Voor foto-impressies klik op een van onderstaande links.

Seizoens-afsluiting jeugd 2014-2015

Lager E toernooi 2015

Lager F toernooi 2015

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven