Op zondag 14 juni vond voorlopig de laatste activiteit plaats op sportpark De Meeren. Maar liefst 60 meiden namen deel aan de 'girls-only training'.

Onder begeleiding van onze trainers van MO17-1 en Baarlo 2 en gasttrainers Maurice Graef (voormalig profvoetballer van VVV Venlo) en Joeri Janssen (jeugdtrainer VVV Venlo), werden diverse trainingen afgewerkt. Techniektraining, afwerkvormen, partijspel, fun games. Alles kwam voor bij. De meiden werden op leeftijd ingedeeld in een 5-tal groepen. Elke groep werd begeleid daar een speelster van dames 1. Tijdens de pauze en na afloop was er voor de deelneemsters en trainers fruit en drinken geregeld. 

Omdat de kantine nog gesloten moest blijven, werd koffie en thee vanuit de vereging gratis beschikbaar gesteld voor alle aanwezige ouders. Een aantal meiden van MO17-1 had nog een cake gebakken voor bij de koffie. Diverse ouders hebben een vrijwillige bijdrage gedoneerd, de opbrengst wordt komend seizoen besteed voor een leuke activiteiten voor onze meidenafdeling.

Mochten er nog meiden zijn die komend seizoen graag willen voetballen, meld je dan snel aan via het online aanmeldformulier. Dan zorgen wij dat je nog ingedeeld wordt bij een team zodat je vanaf het komend seizoen wedstrijden kunt spelen. 

Bekijk de mooie fotoreportage.

meidentraininggroepsfoto

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven