De afgelopen maanden heeft de jeugd van Baarlo niet stilgezeten. Toen de winterstop zijn intrede deed werden voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd door de activiteiten commissie. Het begon allemaal met de pietentraining op 3 december. Deze training werd goed bezocht door de jongste van ons die na afloop van de training getrakteerd werden op leuke cadeautjes van de pieten.

 
 2015 Jeugd winteractiviteit 1
Zware pieten in actie tijdens de training
 
Op 10 januari werd voor de D en C jeugd een spelregeltest georganiseerd o.l.v. scheidsrechter Nico Slavenburg. De ochtend ging van start met de D jeugd. Voor deze groep had Nico een pakket vragen samengesteld waarbij zij, d.m.v. meerkeuze vragen, een zo hoog mogelijke score moesten proberen te behalen. Dit bleek niet gemakkelijk, zowel voor de jeugd zelf als ook voor de leiders en trainers die dezelfde vragen beantwoordden. ’s Middags was de C jeugd aan de beurt. De groep kreeg evenals de D jeugd een leuk pakket vragen voorgeschoteld. Gezien de leeftijd van deze C jeugd waren de vragen uiteraard iets pittiger. De meegekomen leiders en trainers wilden ook hier niet onderdoen voor de jeugd en probeerden dezelfde vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
 2015 Jeugd winteractiviteit 2
Nico Slavenburg tijdens de uitleg van de vragen
Op 17 januari stond de volgende activiteit op het programma nl. de Koppelquiz voor de A en B jeugd. Voor deze quiz hadden zich 26 koppels aangemeld om samen een zo hoog mogelijke score te behalen met het beantwoorden van vragen over voetbal, algemeen en showbizz. Het was een superleuke middag en het was leuk om te zien hoe de jeugd zich vastbeet op de verschillende onderwerpen. In een pauze werd deze jeugd getrakteerd op frites en een snack. De uiteindelijke nummers 1, 2 en 3 kregen leuke prijzen in de vorm van tegoedbonnen die genuttigd konden worden bij friture De Lekkerbek.
2015 Jeugd winteractiviteit 3
Op 31 januari stond en Dart- en voetbaltoernooi op het programma voor de D en C jeugd. ’s Morgens was de D jeugd aan de beurt waarbij de spelers onderverdeeld in koppels het tegen elkaar opnamen aan dartboarden en tafelvoetbalspellen. Een zeer geslaagde ochtend waarbij deze jeugd tijdens een pauze getrakkeerd werden op frites en een snack. Kortom, voor herhaling vatbaar.
 
’s Middags was het de beurt aan de C jeugd. Het was vermakelijk om te zien hoe deze jeugd gedurende de middag steeds fanatieker werd om de uiteindelijke 1e plaats binnen te slepen.
Ook zij werden getrakkeerd op frites en een snack.
2015 Jeugd winteractiviteit 4
De D jeugd genoot zichtbaar
 2015 Jeugd winteractiviteit 5
Darten en tafelvoetbal is niet alleen een sport voor jongens
Op 7 februari werd de wintertraining, die in de tennishal werd gehouden, afgesloten met een toernooi voor de E en F jeugd. Dit toernooi werd opgezet en begeleid door Miel Timmermans en Ramon Nijssen. Zij wisten weer een leuk programma in elkaar te zetten zodat de jeugd in de ochtend en middag zich goed hebben vermaakt. 
 
 2015 Jeugd winteractiviteit 6
Het jaarlijkse toernooi in de tennishal
 
Bron: Jeugdafdeling

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven