Door meerdere oorzaken heeft het iets langer geduurd dan gepland, maar de teamindelingen voor het seizoen 2018/2019 zijn eindelijk gereed. Met de grootste zorg hebben we indelingen gemaakt die in onze ogen het beste is voor iedereen. We hebben daarbij zo goed als mogelijk gekeken naar leeftijd, talent en ontwikkeling.

Het aantal beschikbare spelers per leeftijdscategorie heeft het extra moeilijk gemaakt. Zoals iedereen kan zien hebben we er voor gekozen om teams niet al te groot te maken in aantal spelers. Dat neemt natuurlijk een risico met zich mee, dat realiseren we ons terdege. Deze keuze is gemaakt om iedereen veel te laten voetballen, 5 wissels per team is niet prettig bij de jeugd. We zullen per week goed gaan kijken en mogelijk gaan schuiven met aanvangstijden, omdat we elkaar uit moeten helpen. Met name bij de categorieën JO12/JO13 en JO17 zitten we niet heel erg ruim. We gaan uit van de medewerking van iedereen en doorgaans melden zich voor de lagere categorieën nog spelers/speelsters aan in de zomermaanden.

Als laatste willen we melden dat we in de winter bekijken of er verschuivingen moeten plaatsvinden in de indeling. Daar waar wij denken dat het verstandig is om spelers/speelsters hoger of lager in te delen na de winter zullen we dit ook doen, in goed overleg.

Rest ons voor nu iedereen een fijne zomervakantie te wensen. Geniet er van en rust goed uit, dan kunnen we eind augustus weer met veel energie van start. De trainingen gaan starten in de week van maandag 20 augustus, de eerste oefenwedstrijden/toernooien in het weekend van 25 en 26 augustus. Als club willen we volgend seizoen stappen gaan zetten in het geven van eenduidige trainingen en speelwijzen. Dit gaan we nader toelichten op woensdag 22 augustus, waarvoor alle ouders nog worden uitgenodigd. Maar zet deze datum alvast in de agenda. 

Nogmaals een hele fijne zomervakantie!

Namens de TC en JC

Bekijk de teamindelingen jeugd seizoen 2018-2019

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven