Sinds enige jaren sluiten wij onze winteractiviteiten voor de JO09 en JO11 jeugd af met een onderling toernooitje in Sportcenter de Berckt in Baarlo. Gisterenmiddag werd deze afsluiting onverwacht bijgewoond door het prinselijk trio van De Kook.

Dit trio, met een 100% vv Baarlo gehalte, vond het leuk om ondanks hun drukke programma op deze zaterdag een gaatje vrij te maken zodat ze onze jeugdigen leden konden verrassen.  Dit werd door alle aanwezigen bijzonder op prijs gesteld zie de foto van de polonaise. 

                    
                    (foto: Edward Smedts)
In de pauze van het toenooi werd nog een groepsfoto gemaakt voordat het trio weer verder moest voor andere verplichtingen. 

                   

Namens leiders, spelers, ouders en jeugdcommissie willen we Prins Jules 1st en adjudanten Matthijs en Mike bedanken voor jullie feestelijk bezoek!

                 

Deze afsluiting werd net als vorig jaar begeleid door spelers van de selectie. Miel Timmermans en Ramon Nijssen, die sinds het seizoen 2008-2009 met succes de zomer- en wintertoernooien van vv Baarlo organiseren, werden hierdoor een beetje ontlast.

Namens de jeugdcommissie, spelers, leiders en ouders willen we Miel en Ramon en ook de selectie spelers bedanken voor deze mooie en geslaagde winterafsluiting.

 <klik hier> voor meer foto's

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven