De JAKO Voetbaldagen zitten er weer op. Terugkijkend naar deze week kunnen we concluderen
dat alles succesvol verlopen is.

2017 Jako voetbaldagenDe deelnemers hebben deze week met veel plezier alle spelonderdelen afgewerkt. Van deze spelonderdelen werden een aantal, indien gewenst, iedere dag zodanig veranderd dat het steeds weer een nieuwe uitdaging was.

Op woensdagmiddag was er een vrij programma wat werd ingevuld door de teamleiding. Het weer was ons goed gezind.  Vrijdagmorgen moesten de deelnemers een uurtje schuilen in de kleedkamers vanwege een hevige regenbui. Daarna gingen ze weer verder met het spel alsof er niets was gebeurd. 

 Vrijdagmiddag werden de voetbaldagen afgesloten met een sponsordribbel t.g.v. stichting Hartedroom, een stichting die zich inzet voor kinderen  met cardiomyopathie, een aangeboren hartspierziekte. Hiervoor hebben de deelnemers gedurende de week in hun omgeving geld opgehaald en als tegenprestatie moesten ze dan 1 kilometer dribbelen met de bal. 
Resultaat, een geweldig bedrag van € 686.55 voor de stichting Hartedroom. 
Na de sponsordribbel volgde de penaltybokaal en de uitreiking van de prijzen per team. Rene Janssen sloot de Voetvaldagen namens vv Baarlo af.

Wij hopen jullie allemaal weer volgend jaar teug te zien, de JAKO Voetbaldagen zijn dan van 6 t/m 10 augustus (week32).

Voor foto's <klik hier>

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven