Beste ouders en spelers/speelsters,

De indelingen voor de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018 zijn gemaakt. Het was geen gemakkelijke opgave, omdat het aantal spelers/speelsters per leeftijdscategorie ongunstig waren. Dit betekent dat er voor een aantal spelers/speelsters dispensatie is geregeld en sommige spelers/speelsters gaan vervroegd over naar een hogere leeftijdscategorie. Puur noodzakelijk, alleen op deze manier is het mogelijk om te kunnen starten met een zo optimaal mogelijk aantal spelers/speelsters per leeftijdscategorie. Belangrijk uitgangspunt is immers dat spelers zo veel als mogelijk aan spelen toekomen.

In goed overleg tussen de Jeugd Commissie en de Technische Commissie is derhalve een aantal keuzes gemaakt. Eén voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen JO11-3G en JO11-4G. Deze 2 teams gaan samen trainen en op zaterdag worden de teams opgedeeld. Wij zijn overtuigd dat we op deze manier betere trainingen kunnen verzorgen voor een grotere groep spelers/speelsters per training. Tussentijds worden de gemaakte keuzes geëvalueerd en bij positieve ervaringen gaan we ze waarschijnlijk bij meer teams doorvoeren.

Verder zal de Technische Commissie de komende tijd verder gaan nadenken over hoe de kwaliteit van het jeugdkader te verbeteren. Er zullen innovaties doorgevoerd gaan worden die gericht zijn op de ontwikkeling van het individu; het individu staat centraal!

Deze vernieuwingen behoeven natuurlijk ook extra toelichting. Daarom hebben wij besloten om jullie als ouders bij te praten over de ontwikkelingen binnen het jeugdvoetbal van VV Baarlo. Dit gaan we doen op woensdag 21 september en donderdag 22 september, tussen 18.30 en 19.00 uur, in kantine De Meeren. Houd dan ook één van deze 2 data gereserveerd en zorg dat jullie aanwezig zijn, wij vinden het als club belangrijk dat jullie op de hoogte blijven van alle veranderingen en vooral ook waarom we ze doorvoeren. We zullen nog vaker deze 2 data communiceren, maar dan zijn jullie alvast op de hoogte.

We rekenen erop jullie vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben en wensen jullie alvast een prettige vakantie toe.

Jeugd Commissie


 Let op! Indelingen zijn nog onder voorbehoud van wijzigingen!

Indeling van de jeugdteams voor het seizoen 2017/2018
(PDF, 323kB)

 

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Naar boven