Ongetwijfeld hebben jullie ervaren dat de club volop in beweging is o.a. via het Bestuur en via het Project "Toekomst VV Baarlo". Er wordt een aantal slagen gemaakt om de club professioneler te besturen. Eén van deze slagen betreft de inning van de contributie.

De - tijdige - inning van contributies kost tot op heden vaak veel tijd en moeite voor penningmeester en ledenadministrateur.

Daarom zijn we sinds kort een samenwerkingsverband aangegaan met ClubCollect. ClubCollect contributie inning

Bureau ClubCollect zal vanaf het nieuwe seizoen 2016-2017 namens de vereniging naar ieder lid een e-mail, SMS of brief verzenden met het verzoek de contributie te voldoen. Door op een link te klikken komt je dan op je persoonlijke betaalpagina van Clubcollect en hier kun je jouw eigen factuur inzien en downloaden. Opnieuw via een link kun je de betaling eenvoudig per automatische incasso of via iDEAL voldoen.

Hierbij heb je ook nog de keuze deze betaling in één keer te willen voldoen of in termijnen (voor gespreid betalen wordt wel een klein bedrag extra in rekening gebracht).

Vóór de aangegeven vervaldatum dient de betaling te worden voldaan. Indien je hebt gekozen voor betaling in termijnen dan krijg je voor elke vervaldatum een herinnering per e-mail, SMS of brief.

Indien de club nog niet beschikt over jouw (correcte) telefoonnummer en/of e-mailadres kun je de juiste gegevens doorgeven aan de penningmeester/ledenadministrateur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via www.clubcollect.com/goede-start.

 

Meer informatie over de werkwijze van ClubCollect kun je vinden op www.clubcollect.com

Bron: Algemeen Bestuur VV Baarlo

 

Naar boven