In een spoedoverleg heeft het bestuur, in navolging van de adviezen van de KNVB en het RIVM, besloten dat sportpark De Meeren voorlopig 'op slot' gaat.

Dit betekent dat er tot nader order geen wedstrijden en trainingen plaatsvinden. Het bestuur heeft ook besloten dat de extra ledenvergadering (donderdag 19 maart), de vrijwilligersavond (zaterdag 21 maart) en de verkoopdag van kleding (zaterdag 28 maart) niet door kunnen gaan en verplaatst worden naar een latere, nog te bepalen, datum. Zodra de nieuwe data zijn vastgesteld communiceren wij dit via de reguliere kanalen.

Persbericht KNVB

Voor de volledigheid het persbericht van de KNVB:

Beste bestuurder,

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote(re) bijeenkomsten te organiseren.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan-Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder amateur- en vrouwenvoetbal

 

Naar boven