De tweede nieuwsbrief is verstuurd. Inhoudelijk vooral gericht op activiteiten en evenementen die er binnen VV Baarlo worden georganiseerd. Er zijn al diverse ideeën om de nieuwsbrief inhoudelijk nog beter te maken, in de volgende edities gaan we deze ideeën verwerken.

Mocht je de tweede nieuwsbrief gemist hebben, bekijk dan de webversie van onze weede nieuwsbrief. En wil je in het vervolg de nieuwsbrieven niet meer missen, meld je dan aan via  aanmeldformulier op onze website.

Wij zijn als vereniging in ieder geval blij met deze volgende stap in onze communicatie naar leden en ouders. En mocht je ideeën hebben voor de nieuwsbrief, let us know, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief VV Baarlo