We gaan onze communicatie verder professionaliseren en zijn daarom gestart met een digitale nieuwsbrief. Een wens van leden en ouders, omdat niet iedereen ons volgt op social media en ook niet wekelijks de website bezoekt.

De eerste nieuwsbrief is inmiddels verstuurd. We gaan proberen maandelijks een nieuwsbrief te versturen. Mocht je de eerste nieuwsbrief gemist hebben, bekijk dan de webversie van onze eerste nieuwsbrief. En wil je in het vervolg de nieuwsbrieven niet meer missen, meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier.

Wij zijn als vereniging in ieder geval blij met deze volgende stap in onze communicatie naar leden en ouders. En mocht je ideeën hebben voor de nieuwsbrief, let us know, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief VV Baarlo