Aangezien onze huidige hoofdtrainer na afloop van het lopende seizoen afscheid neemt van onze club, zijn wij voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die onze selectie onder hoede wil nemen.

Voetbalvereniging Baarlo is een bloeiende club van ca. 600 leden, met een rijke historie van ruim 90 jaar. Momenteel  nemen 7 herenteams,  2 vrouwenteams, 1 veteranenteam en 18 jeugdteams deel aan de diverse KNVB-competities. De club drijft op  ca. 170 vrijwilligers. Sportprestaties hebben een stevige plaats gekregen, maar er is binnen de vereniging ook ruimte voor recreatief voetbal en voor ontspanning via kantine en nevenactiviteiten.

Profiel hoofdtrainer

Voor haar selectiegroep, Baarlo 1 en 2, is het bestuur namens de vereniging op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, ingaande seizoen 2019-2020. Baarlo 1 is de afgelopen seizoenen een stabiele derdeklasser gebleken. De ambitie voor de toekomst is minimaal dit niveau vast te houden met als streven mogelijke uitschieters hogerop.

Wat wij vragen:

• Een trainer met passie voor het vak en in het bezit van de vereiste diploma’s, voorzien van geldig licentienummer, die de bevoegdheid geven tot het trainen, begeleiden en coachen van spelers, uitkomende in de 3e klasse van de KNVB.
  • Aantoonbare relevante ervaring als trainer/coach is een pré, maar geen must.
  • Bereidheid tot samenwerken met assistent-trainer(s) en begeleiders die deel uitmaken van de staf.
  • Het samenstellen van en geven van trainingen aan de selectiegroep op de dinsdag- en vrijdagavond (19.30 uur-21.00 uur) en het coachen van Baarlo 1 op wedstrijddagen (competitie-, beker- en oefenwedstrijden).
  • Bereidheid tot het pro-actief ondersteunen van de Technische Commissie bij het uitvoeren van haar technisch beleid. De Technische commissie werkt in het samenstellen en uitvoeren van dat beleid nauw samen met de senioren- en jeugdcommissie.
  • Pro actieve houding jegens de jeugd(afdeling) en bij gelegenheid scouten van jeugdteams / jeugdspelers.
  • Bereidheid om incidenteel - op verzoek - een sponsorbijeenkomst of andere VV Baarlo activiteit of vergadering bij te wonen.

Wat wij bieden:

• Een arbeidsovereenkomst van 1 seizoen met een optie op verlenging.
  • Een in overleg overeen te komen salaris passend voor beide partijen

• Een plezierige job bij een leuke, gezellige vereniging.

Procedure:

• Indien u belangstelling heeft dan gaarne een sollicitatiebrief met uw voetbal CV bij voorkeur via mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ook voor meer informatie vooraf kunt u op dit mailadres terecht.
  • Uw sollicitatiebrief dient uiterlijk 16 december a.s. binnen te zijn.
  • Na een briefselectie zullen kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek met een vertegenwoordiging van het bestuur/Technische Commissie en eventueel nog een vervolggesprek.
  • Op zo kort mogelijke termijn zal het hoofdbestuur vervolgens een definitieve keuze maken en de potentiële nieuwe hoofdtrainer een contract aanbieden.

Bent u geïnteresseerd en voldoet u aan het geschetste profiel, dan nodigen wij u hierbij uit te solliciteren naar deze functie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit artikel downloaden en/of printen (pdf-formaat): klik hier

Het Bestuur en TC VV Baarlo

Baarlo, 1 december 2018