Ook zin om lekker een hapje te eten en tegelijkertijd onze vereniging te steunen? Dat kan sinds kort! Maes 21 heeft namelijk in samenwerking met een aantal regionale verenigingen een mooie spaaractie opgezet. En iedereen kan hieraan meedoen!

Maes21 Winteractie advertentie

 

WAT MOET JE DOEN?

Neem in je in de periode oktober t/m december bij Maes 21 een 3- of 4-gangen menu eten, dan kun je ervoor kiezen om onze vereniging te steunen. Maes 21 doneert vervolgens voor elk menu een bedrag van € 2,50. Ideaal dus voor de 3e helft of om gezellig met familie & vrienden een avond te vertoeven.


SPAARDOEL

Het bedrag dat we verzamelen komt geheel ten goede aan de jongsten van onze vereniging. We sparen zo voor nieuwe spelmaterialen, een speelhoek in de kantine en heel veel andere leuke dingen voor de jeugd.

TREK GEKREGEN?

Reserveer dan snel een plekje. Maes 21 zorgt iedere maand voor nieuwe gerechten op de menukaart. De chef laat zich daarbij graag inspireren door de kruiden en planten uit de moestuin (het ‘Maesfeld’), die je geregeld in de gerechten zult terugvinden. Genieten dus!

Naar boven