Trots zijn we erop als vereniging dat dit jaar alle teams -van de jeugd t/m de senioren, van de dames t/m veteranen en het zaalteam- in een gesponsord tenue spelen. Dank aan alle sponsors hiervoor.  Lees verder voor nieuws over nieuwe tenues en coachjassen

Voor een overzicht van alle kledingsponsors : klik hier.

NIEUWE TENUES
In totaal zijn er dit jaar 14 van de 31 teams omgestoken naar het nieuwe VV Baarlo tenue van kledingleverancier Jartazi. Dit betreft hoofdzakelijk de jeugdteams die nog geen sponsor hadden en voorheen zelf de kleding moesten aanschaffen. Door de opzet van kledingfonds is dit vanaf dit jaar verleden tijd. Daarnaast zijn een 5-tal seniorenteams, inclusief de veteranen, omgestoken naar het nieuwe tenue. Veel van deze teams hebben zelf een eigen sponsor aangedragen.

20170915 Coachjassen VVBaarlo

NIEUWE COACHJASSEN
Update van de kledingcommissie: ook de nieuwe coachjassen zijn inmiddels besteld en zullen naar verwachting begin oktober geleverd worden. Nog even geduld hiervoor. Er is gekozen voor een softshell jas, die zowel wind- als waterdicht is. Op de borst zal het logo van VV Baarlo geborduurd worden en achterop de tekst VV Baarlo. Zie de afbeelding voor het ontwerp inclusief de bedrukkingen. De coachjassen zullen genummerd worden en in oktober aan de trainers/leiders worden uitgegeven.

WG Kledingfonds VV Baarlo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Naar boven