Op woensdag 20 en donderdag 21 september vonden er 2 informatieavonden plaats voor ouders van onze jeugdleden, in Kantine de Meeren. De koffie stond klaar om 18.30 uur, waarna om 18.45 uur de aanwezigen in 45 minuten werden bijgepraat over een aantal ontwikkelingen binnen de club. Over de 2 avonden verdeeld wisten ongeveer 75 ouders de weg naar De Meeren te vinden, een prachtig aantal dat onze verwachtingen heeft overtroffen. En daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Lees verder een kort verslag en bekijk de presentatie!

Een nieuw idee, informatieavonden om ouders eens persoonlijk bij te praten over ontwikkelingen binnen de club. Gezien de opkomst mogen we wel vaststellen dat dit een succesvol initiatief is geweest, dat mogelijk een vervolg gaat krijgen aan het begin van volgend seizoen. In 45 minuten tijd werden de aanwezigen bijgepraat door René Janssen, vanuit zijn rol als voorzitter van de Technische Commissie. René werd daarbij bijgestaan door Edward Smedts (voorzitter Jeugdcommissie) en op beide avonden waren er gastsprekers van de KNVB. Op woensdagavond kwam Jan Trienekens iets vertellen over de cursus die alle leiders van JO11 - JO09 - JO08 gaan volgen dit najaar. En op donderdag was Har Perebooms aanwezig om meer achtergrond informatie te geven over het project "Toekomst VV Baarlo", wat de aanleiding is geweest tot het grote aantal veranderingen binnen onze vereniging.

De komende jaren gaan we als club investeren in de kwaliteit van het jeugdkader. Op dit moment doen we dat door vooral te investeren in onszelf. Eén van de initiatieven dat moet leiden tot een beter jeugdkader is een cursus die onze leiders van alle jeugdteams in de leeftijdsgroepen JO11 - JO09 - JO08 gaan volgen bij de KNVB. Deze cursus bestaat uit 4 avonden en een praktijkdag op een zaterdag. De eerste bijeenkomst is aanstaande maandag 25 september. En zo zijn er nog meer initiatieven opgezet om te komen tot een goede voetbalopleiding voor onze jeugdleden. 

Voor degenen die niet aanwezig waren, hierbij de presentatie van zowel de club als van de KNVB (Jan Trienekens). Mochten er naar aanleiding van dit bericht, de presentaties of de 2 bijeenkomsten nog vragen/opmerkingen zijn, stuur dan een mail naar René (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Edward (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook als jezelf een steentje wilt bijdragen de komende jaren binnen het jeugdkader, kun je één van beide heren benaderen. Alle hulp is meer dan welkom, we kunnen dat niet vaak genoeg herhalen.

Tot slot willen we in ieder geval alle ouders die aanwezig waren van harte bedanken voor de getoonde interesse. Jullie aanwezigheid bij deze bijeenkomsten geeft ons altijd weer extra energie. 

Namens het bestuur van VV Baarlo

 

Naar boven