Gezien de slechts minimale versoepeling van de coronarichtlijnen voor de komende tijd die door het kabinet zijn bekend gemaakt op dinsdagavond 17 november j.l. heeft het bestuur besloten de (digitale) algemene ledenvergadering die gepland stond voor donderdagavond 26 november a.s. niet door te laten gaan.

Voorwaarde was immers dat wij als bestuur - volledig - in het clubgebouw in de De Meeren aanwezig mochten zijn om van daaruit via een webinar de ledenvergadering online plaats te kunnen laten vinden. Het in de voorziene opzet door laten gaan van de ledenvergadering zou echter op z’n minst het opzoeken van de grenzen van de richtlijnen zijn en geen juist signaal richting leden en samenleving in het algemeen. Zodra de tijd er rijp voor is in de komende weken/maanden zal er een nieuwe datum worden vastgesteld en gecommuniceerd.

Tot het zover is blijf in ieder geval bewegen/sporten binnen de mogelijkheden van de coronaregels én blijf vooral gezond! We blijven jullie ondertussen op de hoogte houden van de ontwikkelingen en mogelijkheden.

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

lidworden vvbaarlo