Van de laatste trainingen van enkele teams van klein tot groot zijn nog wat foto's gemaakt. Afsluiting van een voetbalseizoen dat door de coronacrisis als zeer bijzonder de geschiedenis in zal gaan en dat op de keper beschouwd eigenlijk als een nachtkaars uitging. 

Het seizoen 2019-2020 werd immers als gevolg van de crisis abrupt afgebroken en kende daardoor niet de echte "finishing touch" zoals we dat altijd gewend zijn. Met kampioenen en degradanten en een groot afsluitingsfeest in mei. Niettemin kon het seizoen - toen dat mogelijk werd - dankzij de ingelaste trainingen (met wat beperkingen) toch nog samen met teamgenoten op een enigzins bevredigende, gezellige en sportieve manier worden afgesloten.

 20200612 trainingsafsluiting

Meer foto's: klik hier 

Zondag 14 juni jl. vond de allerlaatste activiteit plaats op sportpark De Meeren met de 'girls-only training', waarna het sportpark voor groot onderhoud van velden én clubgebouw dicht ging.  Medio augustus gaat het sportpark weer open als de JAKO voetbaldagen gaan plaatsvinden. Het nieuwe voetbalseizoen start zoals het er nu uitziet niet lang daarna. In de komende maanden zal daar meer informatie en details over volgen

Allen nog een fijne, plezierige zomerstop en vakantie toegewenst! 


 

 

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Nieuwsbrieven VV Baarlo

Nieuwsbrief mail
In the spotlights
 De hobby van ....

Aanmelden nieuwsbrief

 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven