Ontwikkelingen

In het eerste deel van de presentatie werd stilgestaan bij het afgelopen seizoen. Wat hebben we als club zoal gerealiseerd. Daarna werd iedereen bijgepraat over wat de Jeugd Commissie en de Technische Commissie allemaal doen voor de jeugdafdeling. Duidelijk is dat we als vereniging in een verandering zitten, waarbij bepaalde taken worden opgepakt door de commissies en werkgroepen die daar logisch gezien ook verantwoordelijk voor zijn. Eén van deze veranderingen is het samenstellen van de teamindelingen. Dit was een taak van de Jeugd Commissie, maar sinds 2 jaar is deze taak opgepakt door de Technische Commissie. Uiteraard lopen we daarbij nog tegen een aantal problemen aan, maar dat is een logisch gevolg van veranderingen.

Problematiek

De aanwezige ouders werd wel duidelijk gemaakt dat vooral het vinden van leiders/trainers een probleem is waar we als club op dit moment niet direct een oplossing voor hebben. Vooral bij de oudere jeugd is het vinden van trainers een probleem. Gelukkig zijn we niet de enige vereniging die hier me te maken heeft, dit is een landelijk probleem. Wel vervelend en we willen daar graag een oplossing voor vinden in de toekomst. Iedereen die hier ideeën over heeft of hier zelf graag eens over in gesprek gaat met ons, laat het weten en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Activiteiten voor de jeugd

Ook werd aan de ouders gevraagd om mee te denken over leuke activiteiten voor de jeugd. Op dit moment hebben we een zeer actieve Werkgroep Activiteiten, die open staat voor alle nieuwe ideeën. Weten jullie iets leuks wat we voor de jeugd kunnen organiseren? Laat het weten en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Foto ouderavond 21 augustus 2019

René Janssen en Edward Smedts praten de aanwezig ouders bij over de ontwikkelingen bij VV Baarlo

Presentatie

Voor alle ouders die door omstandigheden niet aanwezig waren, of alle andere geïnteresseerden, je kunt de presentatie van de ouderavond downloade als PDF document.
Presentatie ouderavond 21 augustus 2019

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Lid worden

lidworden vvbaarlo

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven