2019 2020 Indeling jeugdteamsBij de indeling is zoveel mogelijk rekening gehouden met de opmerkingen van vooral de leiders, die alle spelers een jaar onder hun hoede hebben gehad. Daarnaast is er ook tegemoet gekomen aan wensen van kinderen zelf, waar mogelijk. Iedereen begrijpt wel dat we niet aan alle wensen en eisen kunnen voldoen bij het indelen van teams, daarvoor zijn we te afhankelijk van allerlei zaken als aantal spelers in een leeftijdscategorie, voorwaarden van de KNVB, etc. 

Leiders/Trainers gezocht! Zoals jullie bij de indeling kunnen zien staan er nog verschillende ??? bij de  trainers/leiders van een aantal teams. Willen jullie zelf iets betekenen voor een team of weet jij iemand die we eens moeten vragen, laat het ons weten. Stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is meer dan welkom. De indeling van de trainingsdagen en de aanvangstijdstippen van de wedstrijden daar wordt nu aan gewerkt. Ok dit willen we eerder geregeld hebben dan vorig jaar.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben over de indeling, dan verzoeken wij jullie deze per e-mail kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van daaruit nemen we via de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie contact op. 

En als jullie nog kinderen weten die willen gaan voetballen, geef ze door dat ze zich zo snel mogelijk aanmelden.

Namens de TC van VV Baarlo

Voorlopige indeling jeugdteam seizoen 2019-2020

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Lid worden

lidworden vvbaarlo

 

Aanmelden nieuwsbrief

 

Partnerclub VVV-Venlo

Logo vvv partnerclub zwarte tekst

Naar boven