In één van die sportworkshops zal ook vvBaarlo vertegenwoordigd zijn om de jeugd kennis te laten maken met de sport voetbal. Voor diegene die nog geen lid is en interesse heeft om na deze workshop kennis te maken van vv Baarlo, bieden wij dan de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan sportpark de Meeren om tijdens een training met leeftijdsgenoten te bekijken of de sport voetbal daadwerkelijk is wat jij voor ogen hebt.

Voor geïnteresseerden biedt vv Baarlo 3 gratis trainingen aan. Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden voor de gratis training(en) bij Ruud van Weert, emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wij hopen je een dezer dagen te mogen begroeten op sportpark de Meeren.

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

lidworden vvbaarlo

Partnerclub VVV-Venlo