Ik wil lid worden van VV Baarlo

Aanmelden als lid

Wil jij komen voetballen bij VV Baarlo? Wil jij graag leider worden bij een jeugd- of seniorenteam? Download dan het juiste formulier en lever dit volledig ingevuld in bij onze ledenadministratie:

Ledenadministratie VV Baarlo
t.a.v. Bart Donkers
Napoleonsbaar Noord 15
5991 NS Baarlo
tel: 06 11606362

Formulier aanmelding jeugdlid

Formulier aanmelding seniorenlid

Formulier aanmelding leider

Contributiebedragen

Contributie voor het seizoen 2019-2020:

Categorie  Bedrag
Kabouters  €   60,-
JO9 en JO11  € 104,-
JO13 en JO15  € 114,-
JO17 en JO19  € 136,-
Senioren  (heren/vrouwen en veteranen)  € 168,-
Kaderleden / niet-spelende leden / donateurs * €   20,-
* dit bedrag moeten wij voor elk lid afdragen aan de KNVB (bondslidcontributie, premie collectieve ongevallenverzekering, etc.)

Bijdrage kledingfonds

Tegelijk met de inning van de contributie wordt ook de jaarlijkse bijdrage van € 18,- voor het kledingfonds geïnd. De inning van de contributie en de bijdrage kledingfonds wordt geregeld door Bureau Club Collect.

Restitutie contributie

In het geval dat je als lid kunt aantonen dat je langer dan een half seizoen geblesseerd bent geweest en daardoor niet hebt kunnen spelen, kun je een verzoek indien voor het gedeeltelijk terugvragen van de contributie. Je kunt je verzoek mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden als lid