25-11-2018 | SVO Fortuna Vr2 - Baarlo Vr1 2 - 1 (2-0)

Zondag 25 november 2018 stond de uitwedstrijd tegen SVO Fortuna dames 2 op het programma. Wederom een onbekende tegenstander met twee puntjes meer in de ranglijst. Na een spannend duel werd uiteindelijk nipt verloren.

Mede dankzij Danique en Manon van dames 2, kregen we toch een team op de been deze vroege zondagmorgen, wederom bedankt dames!

Het vroege aanvangstijdstip  was niet alleen te zien aan de koppies, maar ook aan de 1-0 achterstand die na amper twee minuten al op het scorebord stond. De dames lieten zich 'de kiës van de botterham aete' op alle fronten. Een veel feller Fortuna was na een kwartier een klein beetje uitgeraasd, Baarlo begon voorzichtig te voetballen. Echt grote kansen kwamen er niet meer voor Fortuna, met name Jenny speelde een klasse wedstrijd en hield de topscoorster vandaag van het scoren af. In de 37ste minuut viel toch de 2-0, enigszins uit het niets. Wederom net niet fel genoeg verdedigd en de goede reactie van Sai was helaas net niet genoeg. Bij de paar mooie aanvallen die Baarlo net voor rust wist op te zetten, werd helaas net niet het doelnet gevonden.

In de rust heeft Leo de dames bemoedigend toegesproken. Hoewel er tegen een 2-0 achterstand werd aangekeken, was het allerminst hopeloos hield hij de dames voor. Na de ranja (thee was meer welkom geweest!) ging Baarlo dan ook verder waar het voor de rust gebleven was. Door meer felheid in de duels en keihard werken voor en met elkaar viel de verdiende aansluitingstreffer voor Baarlo in de 65ste minuut. Janne stuurde Lisa diep met een mooie pass. Lisa wist hier wel raad mee en schoof de bal netjes langs de keepster van Fortuna: 2-1.

Baarlo bleef druk zetten en het geloof dat hier met een puntje vertrokken kon worden werd met de minuut groter. De laatste minuten van de wedstrijd werd het een ware bestorming op het doel van SVO Fortuna. Het mocht niet zo zijn. Danique was er in de 90ste minuut nog het dichtstbij om het puntje alsnog binnen te slepen, echter haar schot spatte keihard uiteen op de kruising.

Het geluk was vandaag net niet aan Baarlose zijde, de veerkracht en werklust was echter 200 procent aanwezig! Datgeeft moed voor de volgende partij. Zondag 2 december 11.00u staat in de Meeren het duel tegen koploper Wittenhorst vr1 op het programma. Eens zien of we met dezelfde veerkracht en werklust er een punt, of misschien wel 3, uit kunnen slepen!


 

Naar boven