01-10-2017 Brevendia VR 1 - VV Baarlo VR1 3-3

Vandaag stond de uitwedstrijd in Stramproy tegen het vorig seizoen nog een niveau hoger spelende Brevendia op de planning. Na een vroege achterstand knokte de dames zich naar een voorsprong, die op nippertje toch nog werd verspeeld. Even teleurstellend, maar de uiteindelijke remise (3-3) was gezien het totale spelbeeld de juiste afspiegling van de krachtsverhoudingen.

Damesvoetbal afbeelding5

Vooraf wisten de Baarlo-vrouwen al dat dit een geduchte tegenstander was en dat er vanaf de start volle bak moest worden gestreden om niet in de problemen te komen.. Het tegenovergestelde gebeurde want na een kwartier spelen stond het al 2-0 voor Brevendia. Na 20 minuten werden de dames eindelijk wakker en kwamen ze in hun eigen spel. De achterhoede stond als een huis, het middenveld was stabiel en de voorhoede kreeg kansen. Na een foute terugspeelbal van Brevendia kon Lisanne profiteren en scoorde de 2-1. Onder aanvoering van Monique drukte de dames door en dat resulteerde in de 2-2 door Annelies.

In de rust kwamen de coaches ook tot de conclusie dat de dames nog de volle 45 minuten hard moesten werken om de 3 punten mee naar Baarlo te nemen. Er werden een aantal wissels doorgevoerd zodat de dames vanaf het begin alles konden geven. De eerste minuten ging het gelijk op en na een goede pass van Jitske op Janne naar de flank kwam de bal in een kluts bij Lisanne die de bal over de keeper lobte. 2-3. 


De dames wilden de 3 punten uiteraard graag mee naar Baarlo nemen en deden er nog een schepje bovenop. Het ging wederom gelijk op met kansen aan beide zijden. De keepers waren aan beide kanten de uitblinkers met goede reddingen. Helaas kwam Brevendia er na een goede aanval doorheen wat resulteerde tot de 3-3.

Het laatste kwartier was chaotisch en begon meer op een rugbywedstrijd te lijken dan een voetbalwedstrijd met twee teams die willen voetballen.
3-3, een terecht punt voor de dames van Baarlo.

Janne en Denise, wederom bedankt voor het meedoen.

Volgende week komen de dames van het combinatieteam van Someren en Asten op bezoek in Baarlo. Op naar de 3 punten!

Bron: Baarlo Vr1

Naar boven