De afgelopen maanden hebben we door Covid-19 vreemde tijden beleeft. De coronacrisis is een hard gelag voor velen, ook helaas voor enkele van onze gewaardeerde sponsoren. Waar de economische gevolgen nog niet helemaal zijn te overzien, doet het ons in ieder geval deugd dat veel bedrijven weer open zijn en weer langzaam naar de toekomst kunnen kijken. We hopen dan ook dat de financiële gevolgen voor eenieder zo klein mogelijk zullen blijven.

Ook voor onze vereniging hebben de maatregelen die genomen zijn door Covid-19 een grote impact gehad. Zowel op sportief als op financieel gebied. Competities werden afgebroken en zijn helaas opnieuw - voorlopig? - afgelast. De altijd zo drukbezochte kantine was wekenlang dicht.

Ook onze aspergeactie welke we in samenwerking met sponsor Teboza in mei zouden organiseren hebben we helaas moeten afblazen. Maar deze zal volgend jaar medio mei absoluut ingehaald gaan worden.

Ondanks deze tegenvallers hebben we niet stil gezeten. Als werkgroep hebben we ons overleg enkele malen middels "Teams" online gedaan en hebben we in juni alle sponsors toch nog verrast met een presentje `Samen sterk`. 

Nieuwe sponsors

We zijn trots om te kunnen melden dat we vanaf het huidige seizoen de volgende nieuwe sponsors mogen verwelkomen:

TOPSCOORDER: PULSE

Pulse logo

Pulse heeft zich als trotse ‘Topscoorder’ aan VV Baarlo verbonden. Pulse, met vestigingen in Venlo en Deventer, maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Als Microsoft-partner levert Pulse daarvoor het meest complete en innovatieve cloud-platform voor bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics 365. Onze klanten komen met name uit de branches metaal, machine- en apparatenbouw, kunststof en chemie, automotive, bouwtoelevering en groothandel & distributie. Pulse is onderdeel van Fellowmind. Fellowmind heeft ruim 1250 medewerkers met vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Zweden, Denemarken en Finland.

Naast topscoorder wordt Pulse ook naamgever van het jaarlijks terugkerende pre-season toernooi bij VV Baarlo. Welkom Pulse en heel veel plezier als nieuwe sponsor bij VV Baarlo.

Voor meer informatie over deze sponsor: www.pulse.nl en www.werkenbijpulse.nl

 

VEDETTE: ING Bank

ING logo

Ook ING Bank mogen we -met dank aan de geweldige pitch van Rene Janssen- als nieuwe sponsor begroeten. Het driejarig contract met ING wordt aangewend om het meiden- en vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten.

Meer informatie over deze mooie deal vind je hier.

 

AANVOERDER: CONTOUR ACCOUNTANTS

Contour logo RGB 

CONTOUR Accountants is vanaf dit seizoen een nieuwe sponsor van ons. CONTOUR is een allround accountantskantoor met vestigingen in Venlo en Venray, waarbij persoonlijke betrokkenheid en toekomstgerichtheid (digitalisering) hoog in het vaandel staan. Onze leden Marina van den Kerkhof (Dames 2), Jarno Hertsig (Selectie) en Sander Bongers (Heren 3) zijn werkzaam bij CONTOUR.

Voor meer informatie over Contour klik op het logo.

 

TEAMSPONSOR BAARLO 4: CAFE DE ZWAAN

CaféDeZwaan logo

Trouwe clubsponsor Cafe de Zwaan heeft het sponsorship als kledingsponsor van het Baarlose 4e seniorenteam verlengd. Cafe de Zwaan is voor velen een herkenbare plek in het centrum van Baarlo waar Chris Smedts met veel plezier en toewijding zijn gasten in de watten legt.

Bekijk ook eens de facebookpagina van deze teamsponsor.

 

TEAMSPONSOR JO13-1: DSV VENLO

DSV Logistics logo

Vanaf het seizoen 2020-2021 hebben we DSV Venlo als kledingsponsor aan onze club weten te binden. Het team dat door DSV Venlo gesponsord zal worden is het JO13-1 team. DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen in luchtvracht, zeevracht, wegtransport, pakketten, warehousing, e-fulfilment en supply chain. Het bedrijf heeft kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. We zijn dat ook verheugd u te kunnen melden dat we DSV Venlo als nieuwe sponsor mogen verwelkomen.

Meer informatie over onze teamsponsor DSV vind je hier.

 

TEAMSPONSOR JO9-1: NOVISEM

Novisem logo

Ook Novisem zal vanaf dit seizoen de sponsorovereenkomst met onze voetbalvereniging uitbreiden. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt zaden die op een duurzame manier uitgroeien tot gezonde en lekkere groenten die de consument graag koopt. De zaden voldoen aan de eisen van de telers, de geteelde gewassen op hun beurt aan de eisen die de handel, industrie en consument stellen. Deze doelen bereikt Novisem door te specialiseren, de modernste technieken te gebruiken, de ogen en oren open te houden en kennis van grond tot mond te hebben. 
We zijn verheugd om Novisem, naast supporter, ook als kledingsponsor van het JO9-1 Team te mogen verwelkomen.

Meer informatie over onze Supporter en Teamsponsor Novisem vind je hier.

 

TEAMSPONSOR JO8-2: ELECTRO WORLD WITTE HAL

WitteHal logo

Vanaf het huidige seizoen zal Electro World Witte Hal als kledingsponsor tot de Baarlose Voetbalvereniging toetreden. De Witte Hal is onderdeel van Electro World en met een breed assortiment en persoonlijk advies zorgen zij ervoor dat u altijd met een aankoop naar huis gaat waar u tevreden over bent. Ook kunnen zij uw aankoop bij u thuis installeren en/of inbouwen. Mocht uw product onverhoopt kapot gaan hebben zij meer dan 240 vakmonteurs die uw apparaat kunnen repareren.Electro World is dé grootste Nederlandse franchiseformule in de consumentenelektronica. De winkels zijn van zelfstandige ondernemers, zitten lokaal bij u in de buurt en hebben passie voor hun werk. Electro World Witte Hal heeft een kledingsponsorovereenkomst ondertekend waarmee de jeugd van team JO8-2 en wij als Werkgroep Fondsenwerving heel content zijn.

Meer informatie over onze teamsponsor Electro World Witte Hal vind je hier.

 

TEAMSPONSOR JO8-2: TANDARTSENPRAKTIJK BOUMEN

Tandarts Boumen logo

Naast bovenstaande sponsor is ook Tandartsenpraktijk Boumen als kledingsponsor gekoppeld aan het JO8-2 Team vanaf het seizoen 2020-2021. Tandartsenpraktijk Boumen is al jaar en dag een begrip in Baarlo. Zij streven dan ook samen met de patiënten naar een gezonde mond! We zijn erg blij om Tandartsenpraktijk toe te mogen voegen aan onze sponsorportefeuille en derhalve als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen.

Meer informatie over deze kledingsponsor van onze club vind je op de site van Tandartspraktijk Boumen.

Bron: WG Fondsenwerving (Oktober 2020)

 

In verband met het actuele Coronabeleid is de kantine
tot nader order 
Gesloten

Online Bingo banner

activiteitenkalender vvbaarlo

vacatures vvbaarlo

uitdebestuurskamer vvbaarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093  iconfinder insta 4416094  iconfinder twitter 4416099

Coronaprotocollen VV Baarlo

Coronaprotocollen VV Baarlo

Lid worden

lidworden vvbaarlo

Nieuwsbrieven VV Baarlo

Nieuwsbrief mail
In the spotlights
 De hobby van ....

Aanmelden nieuwsbrief

 

Sponsoren

Clubiconen

Marc Fleuren logo     vetebe logo witkader


Vedettes

     Rabobank logo gerekt     Coop Baarlo logo     Greenzone gmbh logo


Topscoorders

Reumkens voetenzorg     WaarborgOpWerk logo     Berden Mode Logo    TLC logo  

VANSTOKKUM logo    Peeten Mazda Vakgarage logo     Fleuren minitree


 Aanvoerders

Jiffy     Fysiocentrum tegelen exclNAW logo     Enjob logo groot thumb medium10 100  herefordsherefords 

Seacon Logistcs logo     Broekmans logo 260x60     De heerenkamer bord 2016     Roze Engel logo


 

 
Naar boven