Zaterdag 26 oktober staat alweer onze derde Vrienden van VV Baarlo dag op het programma. Er hebben zich ongeveer 100 personen aangemeld. Lees verder voor het programma van de dag.

Afbeelding

14:30 uur: Start middagprogramma oftewel speciaalbier proeven. Locatie: Vergelt 6 (Gortz). Tip: kom met de fiets!
17:30 uur: Einde middagactiviteit.
17:30-18:00 uur: Gekregen speciaalbierglas naar huis brengen.
18:00 uur: Start avondprogramma in de kantine van VV Baarlo.
19:00-20:30 uur: De frietwagen staat klaar voor jullie!!
21:00 uur: Presentatie Vrienden van VV Baarlo en stemmen op de nieuwe investeringen.
21:00-sluit: Gezellig borrelen met de vrienden van. Op deze avond worden er groene consumptiebonnen verkocht voor 1 euro per stuk. Alleen deze avond geldig!

Die zaterdag krijgen de leden, die zich hebben aangemeld voor de vriendendag, vooraf dit glas uitgereikt wat je de hele middag nodig hebt. Voor de leden die zich hebben afgemeld of alleen savonds aanwezig zijn staat het glas klaar op schutterstraat 10 in Baarlo. Graag Niek Stemkens persoonlijk appen (06-23424110) om een afspraak te maken om het glas op te halen.

Namens de werkgroep willen we jullie bedanken voor de inbreng en suggesties voor de investeringen. Zaterdag kunnen jullie stemmen op de nieuwe investeringen. Hebben jullie ideeën wat we volgend jaar zouden kunnen doen met de VriendenvanVVBaarlo-dag dan horen wij dat graag. Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: Werkgroep Vrienden van VV Baarlo

Dinsdag 19 novemberafgelast

DONDERDAG 21 NOVEMBER

ALGEMENE    LEDENVERGADERING