Het voetbalseizoen gaat langzaam aan van start. De voorbereidingen voor de 3e vriendendag zijn in volle gang. Graag willen we vóór 1 september van jullie weten of je aanwezig bent zaterdag 26 oktober a.s.. Op dit moment hebben we reeds 71 (van de 169) aanmeldingen voor deze dag binnen. Jullie worden die dag om 14:30 uur verwacht. Locatie: Vergelt 6 in Baarlo. Vanaf 18:30 uur is er dan het avondprogramma in de kantine van VV Baarlo.

Ideeën gezocht vriendenvanvvbaarloWil je erbij zijn?  Stuur daarvoor even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een appje naar 06-23424110 (Niek Stemkens) met je naam en of je de hele dag of gedeeltelijk aanwezig bent.

Natuurlijk kunnen de leden op de a.s. vriendendag weer stemmen gaan op een doel of meerdere doelen waarvoor een deel van het ingelegde geld besteed gaat worden komend seizoen. Heb je één of meerdere geniale ideeën? Missen we nog iets op de club? Welke (extra) materialen zijn er nodig? Etc.

Laat het ons dan even weten door te reageren middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen alle suggesties serieus en maken uiteindelijk een lijst met doelen waar 26 oktober op gestemd kan worden. Alvast bedankt voor julle reacties!

Automatische incassoTer info: vanaf maandag 2 september wordt de jaarlijkse contributie geïnd via automatische incasso.

We hopen dat deze nieuwsbrief een stimulans is voor nog meer aanmeldingen voor de vriendendag. Dus voor een nog grotere opkomst, deste meer "fun" en gezelligheid toch?  Je hebt dan ook het grote voordeel dat je mee kunt stemmen op jouw favoriete investeringsdoel. Nogmaals, heb je een goed idee aarzel dan niet om dit bij ons kenbaar te maken!

 

Bron: Werkgroep Vrienden van VV Baarlo

 BEKERDUEL 

Zondag 15 september 12.00 uur

KWIEK VENLO - BAARLO

 1 - 3

Baarlo ronde verder

activiteitenkalender vvbaarlo

vacatures vvbaarlo

uitdebestuurskamer vvbaarlo

Poster Beerpong Toernooi 2019

Nieuwsbrief VV Baarlo

lidworden vvbaarlo

Volg ons

iconfinder facebook 4416093iconfinder insta 4416094iconfinder twitter 4416099

Sponsoren

Clubiconen

Marc Fleuren logo     vetebe logo witkader


Vedettes

Berden Mode Logo     Rabobank logo gerekt     Coop Baarlo logo     Greenzone gmbh logo


Topscoorders

Reumkens voetenzorg     WaarborgOpWerk logo


 Aanvoerders

Jiffy     Fysiocentrum tegelen exclNAW logo     Hypotheker     TLC logo

Seacon Logistcs logo     Broekmans logo 260x60     De heerenkamer bord 2016     Roze Engel logo


 Donateurs

VanderLaan logo     Gaslicht com

Naar boven