Zaterdag 27 oktober jl. vond de tweede editie ' Vrienden van VV Baarlo - dag' plaats. Om half drie in de middag stonden er zeventig vrienden en vriendinnen klaar voor de deur van het PS AERO aan de Napoleonsbaan, oftewel bij Piet Smedts. Na een korte maar fascinerende videofilm over wat PS AERO in houdt en wat het bedrijf doet werd de groep verdeeld en kon de rondleiding beginnen!

Het vliegtuigencomplex is groter dan de meeste dachten. Er staan ongeveer 35 (!) historische vliegtuigen en helikopters geplaatst langs de Napoleonsbaan. Van Duitse en Russische vliegtuigen en helikopters tot aan het vliegtuig van onze eigen André Rieu. En een gigantisch Duits vliegtuig waar iedereen even achter het stuur kon kruipen. De zeer interesante rondleiding met deskundige gidsen vloog voorbij .Rond de klok van vijf werd onder dankzegging afscheid genomen en koers gezet naar de eigen clubaccommodatie op sportpark De Meeren voor nog een gezellige avond.

 20181027 vriendenvvvbaarlo ps aero 0120181027 vriendenvvvbaarlo ps aero 0220181027 vriendenvvvbaarlo ps aero 03

In de clubkantine werden de eerste biertjes genuttigd en zorgde de snackwagen uit Maasbree voor een 'culinair' diner (lees: onbeperkt snacks en friet). De avond startte met een presentatie vanuit de werkgroep. Hierin werd een financieel overzicht gepresenteerd en de nieuwe doelen waar de leden op konden stemmen. Dit jaar waren er vijf doelen: pannaveldje, nieuwe bankjes voor langs de kant met logo Vrienden van V.V. Baarlo, nieuwe uitshirts senioren, speeltoestel voor de mini’s en extra doelen van 5 x 2 m. De negentig aanwezigen kozen voor de nieuwe bankjes voor langs het veld! De ontwikkeling rondom dit doel worden uiteraard met jullie gedeeld.

De avond werd vervolgd met de kwalificatie van Max Verstappen en de wedstrijd van PSV-Groningen. Daarna kwamen de echte DJ’s los en kon er flink gedanst worden, voornamelijk door de aanwezige vrouwen! We sloten de dag af met maar liefst drie (!) nieuwe leden: Art Peeters, Monique van Wijlick en Chris Nillesen.

We bedanken PS Aero voor de interessante rondleiding, Dirkx electronics voor licht en geluid, het geweldige barpersoneel, Len Gielen voor de foto’s en alle leden die aanwezig waren.

Het was een fantastische dag!

Verslag: Marit Kluthausen
 
Voor meer foto's van de PS AERO-excursie
klik op onderstaande 'fotobutton'.
 
20181027 vriendenvvvbaarlo ps aero 04
 

20190331 super sunday poster

2019 poster Vrijwilligersavond

lidworden vvbaarlo

Clubiconen

Marc Fleuren logo groot

vetebe logo klein

Vedettes

Berden Mode Logo

Rabobank logo gerekt

Coop Baarlo logo

Logo Greenzone

Topscoorders

Reumkens voetenzorg

WaarborgOpWerk logo

Aanvoerders

Seacon Logistcs logo

Jiffy

Fysiocentrum tegelen exclNAW logo

DeHypotheker logo web

Broekmans logo 260x60

De heerenkamer bord 2016

Roze Engel logo

TLC logo

Donateurs

VanderLaan logo 

Gaslicht com

Naar boven