De JAKO Voetbaldagen 2019 zijn weer afgerond en wij kunnen tevreden terugkijken op een sportieve week waarbij de jeugd zich kostelijk heeft geamuseerd met alle spelonderdelen.

In deze 19e editie van de Voetbaldagen hebben 87 jongens en meisjes genoten van alle spelonderdelen.
Het weer was ons bijzonder goed gezind, alleen dreigde vrijdagmiddag de afsluiting in het water te vallen.
Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en kon het middagprogramma onder een stralend zonnetje
worden afgewerkt.

Het volgend jaar bestaan de Voetbaldagen 20 jaar. Aan dat jubileum jaar willen wij extra aandacht geven
waarbij een reeds gevormde commissie input zal leveren. Deze commissie gaat gedurende het jaar ideeen
verzamelen en uitwerken om de 20e editie tot een hoogtepunt te maken.
Hebben jullie suggesties dan kunnen jullie dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen jullie allemaal weer volgend jaar teug te zien, de JAKO Voetbaldagen zijn dan van 17 t/m 21 augustus (week34).

Voor foto's <Klik hier>

DONDERDAG 21 NOVEMBER

ALGEMENE    LEDENVERGADERING

AANVANG 20.00 uur