In tegenstelling tot vorig jaar kunnen we op dit moment helaas niet alle jeugdkeepers een wekelijkse keeperstraining aanbieden.

Door zeer plausibele omstandigheden zijn er momenteel onvoldoende keeperstrainers die we kunnen inzetten. In de afgelopen weken is er door de technische en jeugdcommissie intensief gezocht naar een oplossing, maar deze hebben we nog niet gevonden.  We vinden het echter belangrijk om jullie middels dit bericht te informeren over de status en we blijven zeker doorzoeken naar een (deel)oplossing.

Frisse en nieuwe ideeën hieromtrent zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We houden jullie op de hoogte.

Mvg

Technische Commissie & Jeugdbestuur.

Logo 90 jaar VV Baarlo web

VV Baarlo - shop